Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
Jo també vaig ser-hi!!! Solidaritza't amb els treballadors d'Ibèria de El Prat: campanya d'autoinculpacions
30 nov 2006
Jo també vaig ser-hi. Solidaritza't amb els treballadors/es d'Iberia. Col·labora amb la campanya d'autoinculpacions exigint el sobreseiment del judici penal i l'anul·lació de les sancions laborals. On obtenir les fulles de signatures i on enviar-les.
huelgaprat280706(3).jpg
AL JUTJAT Nº 1 DE EL PRAT

A LA COMPANYIAIBERIA

78 treballadors i treballadores d’Iberia, acusats d’haver envaït les pistes de l’aeroport de El Prat, han estat inculpats judicialment de sedició. Hi podrien ser condemnats a penes entre quatre i 10 anys de presó. Per la seva banda, la companyia Iberia ha sancionat 59 treballador@s amb una suspensió d’ocupació i sou entre 16 y 60 dies.

Com treballador@s i com ciudatan@s no estem d’acord amb aquestes acusacions i sancions.

Nosaltres hauríem reaccionat de la mateixa manera si de la nit a dia ens haguessin anunciat que la tercera part de la plantilla se’n anava al carrer i que la resta veuria el seu sou minvat en més d’un 20%. Els vertaders culpables de la situació són AENA, Iberia y la seva política de privatitzacions, que destrueix ocupació digna per substituir-la per ocupació escombraria.

Demanem el sobreseïment de les causes judicials, que no s’apliqui cap tipus de sanció disciplinària i ens solidaritzem plenament amb les reivindicacions dels company@s en favor d’un treball digne i estable. ¡JO TAMBÉ VAIG ESTAR-HI!


Nom i cognoms

DNI

Centre de treball o estudi…….Podeu descarregar-vos les fulles de signatures a

http://www.moviments.net/xarxacontratancaments/
Podeu enviar las signatures al c/ Mallorca, 96, entresòl A, 08029–Barcelonao bé al email:

xarxacontratancaments ARROBA moviments.net

This work is in the public domain
Sindicat