Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Carta de Miralles (EUiA) a l'alcalde de Seseña
30 nov 2006
MIRALLES ENVIA UNA CARTA DE SOLIDARITAT A LâALCALDE DE SESEÃA 'DAVANT LES PRESSIONS INTOLERABLESâ QUE PATEIX PER PART DâINTERESSOS IMMOBILIARIS


30/11/2006. El coordinador general dâEUiA, Jordi Miralles, ha enviat una carta de suport i solidaritat en nom de la formació a lâalcalde del municipi manxec de Seseña, Manuel Fuentes, dâIzquierda Unida.

A la carta, Miralles titlla dââ?intolerables les pressions que està rebent lâalcalde i el grup municipal de Seseña per part dâun conegut empresari immobiliari de la zona, arrel de la denúncia i la paralització dâun projecte presumptament especulatiu i irregularâ? impulsat per lâequip de govern i el grup municipal.

El coordinador general dâEUiA també felicita lâactitud de Fuentes i el seu equip per les decisions polítiques empreses davant aquesta situació de presumpta irregularitat. Unes decisions âque vetllen pel control democràtic de lâordenació del territori i la transparència dels processos de promoció immobiliària, requisits indispensables per a una planificació justa que respecti el medi ambient i doni respostes a les necessitats dâ habitatge digne i assequibleâ?, segons explica Miralles a la carta.
Mira també:
http://www.euia.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta de Miralles (EUiA) a l'alcalde de Seseña
30 nov 2006
Ostres, treballant una mica, no, Miralles?
Re: Carta de Miralles (EUiA) a l'alcalde de Seseña
01 des 2006
No crec, segurament de l'haurà escrit algun dels funcionaris de la secta-xiringuito-partit PCC
Re: Carta de Miralles (EUiA) a l'alcalde de Seseña
01 des 2006
Segur que al mateix temps li ha enviat una altra carta a El Pocero dientli que no es preocupi, que a Catalunya pot edificar tot el que li dongui la gana xD
Colera camping CNT