Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Setmanari de comunicació Directa, dimecres 29 de novembre
30 nov 2006
portda28.jpg
Directa número 28. Dimecres, 29 de novembre

>En el número d’aquesta setmana destaquem la sentència a Aitor Dávila, condemnat per l’assassinat de Roger Albert, a les festes de Gràcia de 2005. La pena ha estat gairebé la mínima a la que podia ser condemnat, el jurat popular va demanar a més l’indult i la família del Roger haurà de pagar part de les costes del judici. L’acusació particular i la fiscalia volen recórrer la sentència.
>La foto de la portada està de nou dedicada a La Makabra, aquest cop al col·lectiu d’skaters, que va fer una exhibició a la plaça del Macba el diumenge 26 de novembre.
>També volem destacar, el reportatge de De Dalt a baix, on es parla de les diferents postures dels sindicats i s’analitza des de diferents vessant la qüestió de l’educació escolar. D’altra banda, “Maragall vol cobrar-se els favors a la indústria aeronàutica militar�. I per últim, a la secció Expressions, “El circ preokupa, la desaparició de La Makabra posa al descobert la manca d’espais d’assaig i creació circense�.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Setmanari de comunicació Directa, dimecres 29 de novembre
30 nov 2006
Masa localisme barceloni per a una publicacio que es diu i vol ser dels Països Catalans. A vegades sembla més un revista local, com quan diu en titulars coses com que "L'Ajuintament farà això" o "La Ribera presa per la policia" L'Ajuntament d'on?, la Ribera d'Ebre?... La revista m'agrada, la llegeixo, la compro, però li cal encara millorar i no veure les coses només com si fos una publicació barcelonina i prou. Endavant.
Sindicato Sindicat