Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Moviment anti g8
29 nov 2006
Bones, com cada any, se celbra la cimera del g8 amb les seves politiques neoliberals i que responen basicament a interesos privats i elitistes. Enguany se 'cel.lebrarà' a alemanya - Heiligendamm (Rostock) i des d'allà s'estan creant espais tant pel debat per a propostes combatives davant aquesta trobada de sers indessitjables com per les accions propiament dites (tal com la caravanutopia, bicicletada de centenars de kilometres y demes). Atenent a la logica que aquest problema ens afecta a totxs (siguem on siguem) s'estan programant unes 'txarles' sobre el moviment anti g8 al llarg de la historia, així com també la explicació del teixit que s'està generant a partir d'aquesta reunió a alemanya. Obviament, no cal ni esmentar (però es fa) que qualsevol critica serà molt ben rebuda, encara mes si sserveix per a començar a debatir sobre el que es cregui convenient.

Aquestes 'txarles' es donaran a:
- Can vies el dia 14 de desembre a les 8
- Ateneu de L'eixample, el 15 de desembre a les 8:30
Obviament de la tarda totes dues.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Moviment anti g8
29 nov 2006
Molt bona adaptació del "No digis blat sinó és al sac i ben lligat". M'agraden els textos breus que et presenten històries (o histèries) impactants.

Cançons amb sa ximbomba i tonades dels camps ... al seu tarannà representatiu del perfil de cantador rural.
Re: Moviment anti g8
30 nov 2006
anim, si puc vindré a Rostok. Moltes gràcies per currar-s'ho... si cadascú fa la seva part, la creativitat col.lectiva es imparable..

salut!
Sindicat