Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: @rtivisme
Policia, no ets benvinguda
28 nov 2006
âUn home pobre, necessita la policia en la mateixa mesura que una bala dins del craniâ?.
policia.jpg
Dir que la policia abusa de la seva aturoritat és una redundància. Lâautoritat de la policia es basa en lâabús que poden amenaçar i infligir. La brutalitat policial no és una aberració de la norma sino la lògica conclusió presa de la societat en què vivim. Executius benestants, polítics beligerants i dâaltres que es beneficien de la desigualtat i lâopressió, defensen que la llei i lâordre ha de ser establert perquè la pau i la llibertat siguin possibles, però en realitat és totalment al contrari: el crim i la violència tan sols poden intensificar-se si els nostres autoproclamats protectors perpetuen les desigualtats socials que fan que creixin.

Sempre que vegis un agent de la policia, aproximaât-hi i pregunta-li perquè va triar una carrera de reprimir als seus companys ciutadans. Preguntaâls-hi què fan quan els hi encomanen de fer algu que creuen que és injust, i com es senten sent titelles que protegeixen el benestar i poder dels rics a canvi de cacauets. Critica la seva opció de vida enèrgicament, i informa-li que no és benvingut al teu veïnat fins que no trobi una nova feina. Recomana-li que sigui transferit al departament de bombers si realment vol oferir algo a la societat. Això és especialment efectiu si la teva imatge encaixa amb la seva idea de âbon ciutadàâ? defensor de les lleis, tolerant de la repressió, amb pinta de no fer res que pogués causar algun inconvenient als agents de la polica local perquè et reconeguin. Invita a altres que encaixen amb aquesta descripció a fer el mateix.

Fes enganxines de l'imatge adjuntes i enganxa-les pel teu barri.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Policia, no ets benvinguda
28 nov 2006
Gondwana forever!
Fuck the mossos!
ACLF crew!!!
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Com a infantilisme ja passa de tota mesura
Quan et pispin el iPod ja ploraràs... O no, perquè el papa et comprarà un altre.
Ah, per cert al meu barri no li cal la poli tot està vigilat per "los manolos" ;-)
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Ei nanu que siguis un fill de papà amb l'ipod, no vol dir que tots tinguem ipod i bens materials als quals ens aferrem amb desfici.
L'argument més despreciable per a justificar la policia, és que necessitem la policia. Dâacord amb aquesta línia de pensament, fins i tot si podem aspirar a viure en una societat sense la policia en un futur llunyà, els necessitem en el dia dâavui, perquè la gent no està preparada per conviure en pau sense forçes armades. Com si les desigualtats socials i la submissió perpetuada per la violència de la policia fossin pau!! No espereu que una societat lliure de policia arribarà de sobte, tan sols perquè algú pinti âla policia tortura i assessinaâ? a una paret. La lluita per lâabolició de la policia segurament durarà tan com el que ens costi dâaprendre a coexistir pacíficament; realment, una comunitat incapaç dâarreglar els seus propis conflictes, no pot aspirar a triomfar contra forçes dâocupació molt més poderoses. Mentrestant, els sentiments antiautoritaris haurien de ser vistos com a objeccions a una de les formes més avançades de conflicte entre éssers humans, i no com a arguments de que sense policia no hi hauria conflicte en absolut. I aquells que argumenten que la policia a vegades fa coses bones, sâenfronten al repte de provar que aquestes mateixes coses bones no es poden acomplir de cap altra manera.
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Partiu de l'error de base de que tots els homes i dones són bons per naturalesa, i no és cert. Fins i tot en un sistema sense desigulatats socials hi hauria violadors, assassins i lladres. Sí, lladres, xq fins i tot algú que ho té tiot pot esdevnir lladre.

Els humans som bons, però no tots. Per naturalesa, hi ha humans bons i dolents, que intercatua junatment amb l'educació rebuda.

Potser en el vostre mon ideal baixaria la delinquencia motivada x causes socials, però ni que fos residual, n'hi hauria, i per tant caldria policia.

A més, mentre aquest mon ideal no arriba, que fem? ens deixem robar?
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
âUn home pobre, necessita la policia en la mateixa mesura que una bala dins del craniâ?.

Doncs que li preguntin als indigents atacats per bandes de capullos fills de puta si necessiten o no policia.

feu pena...
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
per començar proposo que la urbana canvii les pistoles per escombres, i aixi sempre que estan palplantats com estaquirots a les places podrien posar-se a escombrar i deixar-ho tot ben net.
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Perque signes l' enganxina amb GDS? que significa? que pretens?
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Perque signes l' enganxina amb GDS? que significa? que pretens?
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Perque signes l' enganxina amb GDS? que significa? que pretens?
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
"Els humans som bons, però no tots. Per naturalesa, hi ha humans bons i dolents, que intercatua junatment amb l'educació rebuda"
Jo no n'estic tan segur. Per mi tot és conseqüència de l'entorn i de l'educació rebuda (i no em refereixo a més nivell educatiu=millor persona, eh? que ja ens coneixem...). A no ser que es tracti d'una qüestió biològica objectiva. I tots podem aprendre a ser les millors persones o les pitjors males bèsties.
Fora els cossos de repressió! Fora la auto-repressió!
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Si sembres una llavor "sana" en una bona terra i cuides la planta, obtindràs un excel·lent fruit. Les persones són aquestes llavors, però no trobem un medi adequat per crèixer i realitzar-nos. Els maltractes infantils, l'opressió, la injusticia, comença habitualment a la familia. Què espereu que siguem quan som adults?
La revolució comença des de la gestació, el naixement, la infància, aquí es gesta tot. Mentre no prenem consciència i comencem a canviar les coses des de l'arrel ens perderem en teories "revolucionàries" que no canvien els danys psicoemocionals que hem patit, i continuarem reproduim la cultura del maltracte, l'autoritarisme, l'opressió, la dominació.
Re: Policia, no ets benvinguda
29 nov 2006
Company, els humans som animals,q ue pel fet de ser "racionals" hem arribat a diferenciar el "bé" del "mal".
Que ho diferenciem no vol dir que hi estiguem d'acord o que no hi hagi humans que vulguin seguir el mal camí per egoisme.

Però mira, els animals, que no estan cooromputs per la societat, intenten també robarse el menjar entre ells, moltes especies s'aparellen a través de violacions, etc... Vés que no sigui aquesta l'autèntica base genètica humana i que no sigui la societat que tan critiques, amb els seus defectes, la que amb els anys ha fet que la gent no sigui així. I mentre no acabi la tasca, hi ha d'haver policia, ara i sempre, això si, democràtica i sota el servei de lleis justes.
Sindicato Sindicat