Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Per la regularització de Karim!
28 nov 2006
Karim es un alumne d'institut de 18 anys de nacionalitat algeriana. Des de fa tres anys, viu en Bordeus amb el seu oncle i la seva tia, tots els dos francesos.

Karim està escolaritzat, s'ha fet nombrosos amics i, es un bon alumne, s'ha integrat ràpidament. Per aquestes úniques raons, Karim hauria hagut de ser admès com resident.
Però el que li va fer marxar de la seva ciutat, Tizi Ozou, va ser sobretot les amenaces i els mals tractaments de la seva família i el seu cercle que havia descobert la seva homosexualitat.

Entrat al territori Francés amb un visat, Karim n'ha demanat la prolongació per tal de quedar-se en situació regular, després ha sol·licitat l'obtenció d'un títol de residència. La prefectura de Gironda ha rebutjat la seva demanda, i l'ha convidat a anar-se del territori el 31 d'agost. Tanmateix, el 12 de setembre , el tribunal administratiu de Bordeaux ha anul·lat aquest decret d'expulsió, refutant tots els arguments de la prefectura, que ha comès segons el jutge un error manifest d'apreciació.El ministre de l'Interior ha demanat tanmateix al prefecte de Gironda que apel·li la decisió. Aquest retreu a Karim de fer de la seva homosexualitat el motiu de la seva regularització, mentre que per a Karim, es tracta de l'explicació de la seva sortida d’Algèria. La intenció és dons clara;: es tracta per a Nicolas Sarkozy, amb tota consciencia, d'obtenir la seva expulsió a qualsevol preu, a risc d'extreure'l de la família i dels parents que li queden, i a exposar-lo a greus perills per a la seva integritat física i moral.


Els col·lectius GLTB franceses i el entorn de Karim han fet una campanya de suport simbòlic, amb un blog i una recollida de signatures.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per la regularització de Karim!
28 nov 2006
cual es el blog de la companya sisplau?
Re: Per la regularització de Karim!
29 nov 2006
El Blog:
http://www.pourkarim.net/
Signatures:
http://ns20914.ovh.net/~karim/php/index.php
Sindicato Sindicat