Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
El Princep Felipe visitarà LLeida amb l´oposició dels independentistes
28 nov 2006
El príncep Felipe visitarà el 11 de desembre el Parc Agroalimentari per col·locar la primera pedra de la rehabilitació de la caserna amb l'oposició del grup municipal de ERC que, sense sortir del guió pautat, va fer valer la R central de les seves sigles per a mostrar en un comunicat la seva "disconformitat" amb una visita "innecessària" que, encara ahir, l'alcalde Àngel Ros, s'atrevia a no donar per segura mentre la definia com "positiva" que "ha de ser motiu d'alegria per als ciutadans".




Qui tampoc va confirmar gens va ser CIU, que assegurava que "ningú" de l'Ajuntament s'havia dirigit a ells per a comunicar-los que l'hereu de la Corona, comte de Cervera i senyor de Balaguer anava a presentar-se a Lleida el dia 11 per a col·locar la primera pedra de la rehabilitació dels tres edificis en forma d'H que han de convertir-se en el centre d'un complex, el Parc Agroalimentari de Gardeny, que es convertirà, si fem cas de l'alcalde, en la locomotora de l'economia lleidatana. El president de la Diputació i capdavanter de l'oposició a la Paeria Isidre Gaví estava ahir a Brussel·les i, encara que fora des de la distància, no va voler fer cap tipus de declaració sobre un acte del que, segons informaven des del grup municipal que presideix, "ningú" els havia explicat "res". El convergent, això sí, va afirmar que opinarà sobre l'oportunitat de l'acte i l'anunciada plantada d´ERC tan aviat com regressi a Lleida. Qui si que van opinar, i gens bé, van ser els del Partit Popular que per boca de la regidora Pilar Arnalot, van aconsellar a Ros que "es deixi de primeres pedres i actes protocol·laris" i impulsi "d'una vegada per sempre" un projecte que Lleida i la seva àrea d'influència "necessiten". La visita del príncep, diu Arnalot, "és positiva, com tota visita d'un membre de la Casa Real". En la mateixa línia el regidor Pané, adscrit a Iniciativa-Esquerra Unida, va voler deixar a un costat consideracions simbòliques, i va assegurar que la visita del futur monarca permetrà que el Parc Agroalimentari es conegui més" gràcies a la "projecció informativa de l'acte". Pané, això sí, va retreure a Ros que "no hagi tingut en compte" a cap dels seus dos socis de govern en la Paeria -ICV-EUiA i ERC-per a "dissenyar la visita".




Oposició de la CUP i satisfacció d´Amics de la Seu

L'esquerra independentista de Lleida organitzada entorn de la CUP , ha promès per boca del seu portaveu Ramon Usall "actes de repulsa" a la visita d'un príncep "hereu de qui va convertir la Seu Vella en caserna". L´Associació d’Amics de la Seu, que pretenia convidar a Felipe de Borbón al 300 aniversari d'aquell fet ha afirmat que seria "un bon moment" perquè l'hereu conegui aquell negre episodi de la història de Lleida". El príncep, content, s'anirà a Baqueira-Beret després de passar per Lleida. A esquiar, que són dos dies !!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Princep Felipe visitarà LLeida amb l´oposició dels independentistes
28 nov 2006
De fet, per qui no ho sapiga, Felip V va signar l'enderrocament de la Seu Vella 3 dies abans de la seva mort, i va ser l'esglesia qui va intervenir perqué aquest sacrilegi no és produís.
Suposo que els Amics de la Seu Vella li haurien explicat després de signar el llibre ...
Al príncep d'españa l'única pista per esquiar que li queda és la del Baró Reial, i companys, no pararà d'esquiar fins que ho aconsegueixi, com a mínim ..., un cop!

Que no vingui! No sigui que engendri aquí ... i li quedi un bon record de Lleida ...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more