Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Impunitat neonazi a Aragó?
28 nov 2006
Impunitat neonazi a Aragó?



Un grupúscle de energúmens neonazis van tornar a reunir-se a Saragossa. Javier Fernández, delegat del Govern a Aragó, va declarar que no permetria més actes neonazis, però ho ha tornat a permetre. Un acte vergonyós que les Forces de Seguretat van poder veure molt de prop, sense fer res per evitar-lo. Durant tot el dia van permetre l'entrada i la sortida al camp sant d'aquests elements feixistes.

No obstant això, van evitar una concentració de persones que s'acostaven al lloc per a cridar que Zaragoza no vol seguir sent un còmode punt de trobada a Europa per a la propagació d'activitats i brutalitats nazis.

Què va a dir el delegat? I l'alcalde? Seguiran infravalorant l'escassa però violentísima activitat d'aquests «coneguts nazis»? Ignacio Miguel Escartín.

S'ha tornat a permetre la realització de la desfilada pel cementiri de Saragossa i el concert neonazi.

Exigim la dimissió del delegat del Govern a Aragó, Javier Fernández. Les organitzacions neonazis acabaran desfilant l'any que ve pel carrer Fray Julián Garces i al següent pel passeig Independència.

El PSOE, no només a Saragossa, es mou entre la fantasia de «aquí no passa res», la por a enfrontar-se a la dreta i la inèrcia heretada de la dictadura de no considerar massa greu l'agressió i l'assetjament continu a homosexuals, militants socials, captaires, immigrants o simplement joves amb el pèl llarg o mocadors palestins.

Asociación Cultural El Cantero de Torrero
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=3018

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Impunitat neonazi a Aragó?
28 nov 2006
I vosaltres? Vosaltres haurieu de demanar porcs anifas perdó nomès per la raó d´haver nascut. Sou unes putes alimanyes envejoses traidores i criminals, que cony aneu criticant malparits?? Au, aneu a la merda si no teniu el que tenen els homes per plantar-nos cara i seguiu-vos donant pel cul entre vosaltres que això ho feu molt bé. Drogadictes, guarros i maricons.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more