Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: guerra
Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
27 nov 2006
Ès prou senzill...fixa't al códec de barres i mira els numeros del començament.
boycott Israel
barcode_boycott2.gif
israel.jpg
Tots els que comencen per eixos numeros estan fabricats à Israel.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
Gracies per facilitar la feina, pel boicot als productes isrelites.
Solidaritat activa amb palestina.
Contra l'apartheid
Per l'alliberament de tots els pobles.
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
¿ y esta es la aportacion a la que nos cominan Askapena y KI para parar el genocidio del pueblo palestino? O sea que la solucion pasa por no leer a escritores Israelis,no escuchar musica hecha por Israelis, no mirar ni exponer cuadros hechos por gente que tenga el pasaporte Israeli, no consumir productos elaborados por israelis...igualito que EEUU con Cuba. Nada hombre pues desde mi solidaria postura con el pueblo Palestino no os puedo desear mas que el mas de los estrepitosos fracasos y mi compromiso activo en defensa de la causa Palestina y en contra de este indiscriminado y enbrutecedor Boicot.
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
Espero que Indymedia esborri d'inmediat tota la propaganda racista que s'està fent per boicotejar a tot un poble, igual que feien els nazis, i a sobre prenent a Palestina com excusa
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
Aqui no volem defensors d'un Estat genocida,ocupant i racista.
Si voleu enmerdar fer la vostra pagina,anar a Israel.org o allisteu-se a l'Exèrcit israeliá.
Boicot total a productes fets amb la sang dels Palestins !
Que vos esborren a vosaltres que la majoria dels que entrem a aquesta pagina defensem al Poble Palestí i considerem als sionistes els nazis del Segle XXI.
fooora!
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
Així son: sempre pensant en esborrar i exterminar. Els nazis del segle XXI son els nazis. No utilitzeu Palestina per al vostre odi racista de baixa estopa.
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
T'ho juro que flipo amb com poden arribar a manipular la realitat el putus sionistes.

Argumentaria que es molt diferent una expressio de racisme envers un sector de la poblacio com el que van fer els nazis a Alemanya (que va ser realment un dels crims mes besties que s'han fet mai)que una reaccio de denuncia envers un estat (que no una poblacio) que esta exterminat un poble de forma deliverada i sistematica(l'estat d'Israel), podria repetir de nou la diferencia entre antisionisme i antisemitisme (que es obvia i no poden o no volen entendre)hem podria extendre molt mes pero no val la pena amb aquesta gent crec que fa temps que van perdre la capacitat de pensar.

Segons el seu discurs,qualsevol que defensi a un poble que esta sent victima d'un genocidi perfectament planificat (i no exagero) es un nazi. Jo flipo amb aquet argument, o els paguen o son realment fanatics, malalalts mentals.

2+2=5 aquet es el seu argument
Re: Metode práctic per a fer boycot als productes israelians
28 nov 2006
Mira aski da, eres un manipulador y un falso, el rollo pseudointelectual q nos quieres calzar no cuela, si hay una expo sobre los horrores de los nazis alos judios ire, haga quien la haga, pero me gustaria q tb hubiera un escrito denunciando el aniquilamiento progresivo y silencioso del pueblo palestino, segundo, si este boikot funcionara como funciono el de los 80 a la sudafrica del apartheid, y sirviera para q los propios israelies tomaran conciencia sobre lo q su gobierno y ejercito estan haciendo, pues.....bienvenido boikot.....te vale?, ni mezcles cosas absurdas como q apoyar a un boikot a israel es apoyar al boycot q ejercen los USA al pueblo cubano, hipocrita q eres un hipocrita....y por ultimo ni se te ocurra compararme o compararnos con los nazis, pq por ahi no paso, tengo demasaidas heridas tanto en el corazon por compañeros muertos a manos de nazis y heridas fisicas sufridas en la calle, asi q tu demagogia te la guardas pa ti solito .

Salut i revolta.
Sindicato Sindicat