Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Els estudiants de l'institut del teatre tambe necessitem Makabra
27 nov 2006
Gran cercavila artística per buscar un nou lloc a on assajar
Dimecres 29 de Novembre a les 19:30h a la font de Canaletes
CERCAVILA_EN_SUPORT.doc
CERCAVILA EN SUPORT.doc (29,5 KiB)
Nosaltres, els estudiants d’arts escèniques de Barcelona volem expressar la necessitat de tenir accés a espais de creació i expressió lliures; lliures de tota pressió ideològica i econòmica, llocs on puguem compartir experiències i inquietuds amb creadors de tots els horitzons socials, culturals i artístics.

El teatre, la musica, el circ... neixen de la necessitat humana d’expressió i de relació, no són un producte ni una mercaderia i no estan lligats al benefici econòmic; com hem vist l’ajuntament de Barcelona no pensa el mateix, desallotja a aquells que ofereixen alternatives, delimita la nostra capacitat d’expressió, ens priva d’un espai i d’un projecte i a canvi no ens ofereix res. Cap alternativa que no encaixi a dins els circuits comercials de teatre.

La Makabra a més de ser un espai a disposició de tot aquell interessat en aprofitar-lo, és un projecte ferm que treballa per la dignificació dels espais i de les activitats artístiques, ha demostrat la seva necessària existència al llarg de sis anys de continua activitat i seguirà sent un referent per a tot aquell que d’alguna manera tinga interès pel món del circ, de la música... de les arts.

El seu desallotjament ha afectat directament a unes 100 persones que vivien allí i que dia rere dia lluitaven per defensar un espai, però també ens ha afectat a tots nosaltres ja que hem perdut un espai on trobar-nos, assajar, gaudir d’espectacles i legitimar el nostre dret com a ciutadans de fer nostres els espais que ens envolten.

No direm que estem sorpresos, ni tampoc ens lamentem per la desaparició d’un projecte ja que com s’ha pogut observar durant aquest dies no estem falts d’iniciativa ni de ganes per continuar. Així doncs, volem donar tot el nostre suport i les nostres ganes per recolzar a la Makabra com a projecte que persisteix i que no desapareixerà, ja que la necessitat de trobar-nos, expressar-nos i relacionar-nos no està lligada a un espai sinó a nosaltres mateixos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els estudiants de l'institut del teatre tambe necessitem Makabra
27 nov 2006
Hay espacio en Pallars y llacuna... pero claro eso requiere que hay que okupar, es decir entrar, conseguir los servicios y cuidar el espacio. Quizas el ajuntament desaloje a los que estan ahora y se los dé a quienes lo aprovecharan mejor: los artistas de calidad
Sindicat Terrassa