Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
El minut a minut de la repressió a Oaxaca
27 nov 2006
Brutal repressió de l'estat contra el poble que reclama justicia
Dissabte 25 de novembre es va viure una de les jornades més cruentes a Oacaxa. La repressió de la policia contra els manifestants que van participar a la setena megamarxa va provocar 3 morts, uns 140 ferits i més d'un centenar de detinguts.
La policia va agredir al poble en resistència amb gasos lacrimògens, caniques i disparant-los amb munició real.

Un dia després de l'enfrontament la tensió i el perill d'un nou atac estàn més presents que mai. Diverses persones que en aquests moments es troben a Oaxaca estàn informant que la PFP està aturant i revisant a molts cotxes.
A la Facultat de Medicina la policia no permet que s'atengui als ferits de l'APPO ni a civils, només poden ingressar al centre els agents ferits dels cossos repressors de l'estat.

La Ciutat Universitaria està envoltada per persones vestides de civil i armades i per patrulles de la PFP que pel que sembla estàn realitzant voltes de reconeixement.

Radio Universitat informava també del tiroteig del centre d'atenció mèdica "Siete Príncipes", i de l'incendi de les oficines de "Nueva Izquierda".

La resistència a Oaxaca es manté en estat d'alerta ja que hi ha l'amenaça de l'atac i desallotjament de la Universitat durant el transcurs d'aquesta nit.
Mira també:
http://www.cml.vientos.info

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat