Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Crònica 25-N Pl. St Jaume contra de la violència de gènere
26 nov 2006
El rebuig de la violència sexista omple la plaça Sant Jaume
IMATGES DE LA CONCENTRACIÓ -----> www.revoltaglobal.net/article675.html
Mira també:
http://www.revoltaglobal.net

This work is in the public domain

Comentaris

Fora Spam d'Indymedia.
26 nov 2006
Reconec que el tema és important i que se n'ha de fer difusió pero penjar el link de la teva organització una informacio realmetn mínima i obligant d'aquesta manera a la gent interessada a anar a la vostra pagina em sembla una falta de respecte cap a Indymedia com a central de mitjans independents i la gent que s'ho curra per fer d'aquesta pagina quelcom més que un simple foro o col.lecció de links. Aixo també va per la gent que anuncia els seus blogs, pagines personals o directament el seu txiringo aixi com transversalweb i vilaweb amb l'agravant que són pagines comercials. Adjunto el text de la pagina (que a sobre es un article de El punt/vilaweb)

El rebuig de la violència domèstica va omplir de ciutadans la plaça de Sant Jaume de Barcelona ahir al vespre, en una concentració de les moltes que es van convocar a moltes ciutats del país amb motiu de la celebració del Dia Internacional contra la Violència Domèstica. Les dones van reclamar al nou govern la llei contra la violència masclista que havia promès.


Per L.C., El Punt

Un miler de ciutadans âsobretot dones, tot i que també hi havia homesâ es van concentrar ahir al vespre a la plaça de Sant Jaume per dir prou a les agressions contra les dones. Durant lâacte, convocat per la Xarxa de Dones contra la Violència, es va llegir un manifest unitari en el qual les entitats van recordar al nou govern que té «pendent dâaprovació la llei dels drets de les dones contra la violència masclista, a la qual es van comprometre els tres partits que ara tornaran a governar a Catalunya». «També ens mantenim âvan avisarâ vigilants respecte a lâaplicació de la llei integral que ja es va posar en funcionament en lâàmbit estatal, especialment pel que fa a la dotació econòmica i a les mesures dâatenció i prevenció.»

HOMENATGEN LES VÃ?CTIMES
Un cop feta la lectura del manifest es va fer una acció simbòlica dâhomenatge a les dones que moren en conflictes armats, polítics o assassinades per les seves parelles. Llavors van encendre un centenar dâespelmes âcadascuna portava inscrit el nom dâuna dona morta a Catalunya, Colòmbia o Mèxicâ que resseguien la figura dâuna dona. Durant lâacte també es va llegir un document de la Plataforma Comunitària de Treball Sexual i Convivència. Arran de la batuda que la policia va fer contra la prostitució al barri del Raval, la plataforma va reclamar que es protegeixin les prostitutes detingudes, «perquè són les víctimes», que es paralitzin els processos dâexpulsió i seâls concedeixi el permís de residència, «per raons dâinterès públic».
Sindicat Terrassa