Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal
Fòrum Social Mundial Nairobi 2007
26 nov 2006
Obertura de les inscripcions per a individus, organitzacions i activitats:

Estan obertes les inscripcions per a la setens edició del Fòrum Social Mundial, que tindrà lloc a Nairobi (Kenya) al gener de 2007.


Libération Afrique: www.liberationafrique.org
Cap dir que només les organitzacions poden inscriure activitats. Aconsellem realitzar les inscripcions com més aviat millor.

Inscripció individual: Ara es pot accedir al formulari individual a la pàgina www.wsf2007.org . Aquest formulari ha de ser emplenat com document adjunt en un correu electrònic dirigit a registration@wsf/2007.org .

Inscripció d'organitzacions: La inscripció de les organitzacions es fa a www.wsfprocess.net . Trobeu en aquesta pàgina les indicacions precises per a realitzar la inscripció d'organitzacions a l'Espai Comú de l´FSM.

Inscripció d'activitats: La inscripció d'activitats també es realitza per www.wsfprocess.net . Trobeu en aquesta pàgina indicacions per a realitzar la inscripció de les organitzacions i el formulari d'inscripció que es deurà enviar a registration@wsf/2007.orgInformació important: La data límit per a la inscripció d'activitats és el 30 de novembre de 2006.El Fòrum Social Mundial de Nairobi presentarà una innovació important: La quarta jornada (el 24 de gener) es dedicarà a les activitats organitzades dirigides a articular lluites, a proposar campanyes i accions col·lectives, a construir convergències i a definir calendaris comuns. Trobeu a la pàgina www.wsfprocess.net instruccions detallades sobre la manera per a inscriure activitats per a la quarta jornada.

A la pàgina web del Fòrum de Nairobi - www.wsf2007.org – trobeu informacions sobre les modalitats de pagament per a la inscripció d'individus, organitzacions i activitats.

Estem impacientis de rebre-us a Nairobi del 20 al 25 de gener.

Salutacions solidàries, Prof. Edward Oyugy, Comitè organitzador FSM 2007.
Nota: Altra innovació important és l'eina d'inscripció que useu (www.wsfprocess.net) per a registrar activitats a Nairobi. Si voleu, podreu utilitzar el mateix formulari d'inscripció per a registrar activitats a realitzar-se després de Nairobi. És per això que aquesta eina es diu wsfprocess (Procés del Fòrum Social Mundial)

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa