Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Èxit de la jornada antifeixista a Vic
26 nov 2006
Malgrat el gran desplegament policial als voltants del Sucre, de Vic, o en el partit racista "Plataforma per Catalunya" celebrava el seu congrés, la jornada antifeixista s'ha fet, i ha durant el que estava previst: de les 9 del matí fins a l'hora de dinar.
Malgrat el gran desplegament policial als voltants del Sucre, de Vic, o en el partit racista "Plataforma per Catalunya" celebrava el seu congrés, la jornada antifeixista s'ha fet, i ha durant el que estava previst: de les 9 del matí fins a l'hora de dinar. Després d'una hora davant el Sucre, on s'han desplegat pancartes i s'ha "rebut" els congressistes, s'ha continuat l'acte a la plaça major, davant mateix de l'ajuntament, on es passava contínuament un vídeo en què es veu el passat i el present del feixista Anglada: des de quan cridava "Viva España" al costat de Blas Piñar fins a l'entrevista trampa en què confessa, entre altres coses, que si fos al poder, instauraria la pena de mort "en una hora".
Llavors s'han fet els parlaments previstos, davant de més d'un centenar de persones, per part de les diverses entitats adherides a l'acte, s'han desplegat pancartes i un grup de Ghana ha fet una actuació musical.
I s'ha continuat la jornada al Casal Independentista Manel Viusà, on s'ha fet un dinar, amenitzat també pel grup musical esmentat.
Això no obstant, al diari digital "osona.com", hi ha aquest titular: "Els Mossos i la Guàrdia Urbana impedeixen la jornada antifeixista contra Anglada".
Que potser els d'osona.com no tenien càmeres, avui????? O tenen algun interès especial en desinformar?

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat