Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : mitjans i manipulació
2 anys de dvactivisme
24 nov 2006
Tot i tenir dos anys i uns quants mesos, no havíem tingut l'oportunitat de celebrar-ho abans. dvactivisme aquest 2006 ha complert anys.
trailer.jpg
Des del 2004 estem fotent canya i canalitzant la nostra ràbia a través de vídeos d'actes populars, accions i manifestacions. El vídeo de la ciclonudista2004 de Barcelona va ser el primer treball que es va publicar a Internet i a partir d'aquella data s'han editat vídeos sobre el Fòrum2004, les lluites pels drets dels immigrats i immigrades, el desallotjament de l'Hamsa, accions contra el G8, la manifestació de l'orgull gay, les masses crítiques en bicicleta i més actualment, la mani contra l'ordenança cívica els vídeos sobre el moviment per una vivenda digna o les manifestacions contra el Procés de Bolonya.

Creiem que cal avançar en noves formes de comunicar per transformar la realitat que ens envolta i donar suport als moviments socials. Per això no pararem i crearem nous continguts per donar veu a qui no la té.

Per celebrar aquests dos anys, us convidem a mirar (o re-mirar) alguns dels vídeos q hem editat. Busca'ls a la columna dreta de la web!! Sinó a l'apartat "Canal Vídeo".

S'ha renovat completament la web i properament activarem el domini .org però mentrestant podeu visitar la web aquí:

http://www.dvactivisme.ca.tf

Salut!!
Mira també:
http://www.dvactivisme.ca.tf

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 2 anys de dvactivisme
24 nov 2006
ei!felicitats i que siguin molts mès anys!!! i que seguiu entre nosaltres...
Re: 2 anys de dvactivisme
24 nov 2006
Muy buenos videos!!! Gracias por vuestro trabajo!!
Re: 2 anys de dvactivisme
25 nov 2006
Felicitats..però és tot un exercici de cinisme que hi hagi penjat un video sobre la mani de l'orgull gai...hi ha gent a qui agrada tenir un amic gai..temporalment...mola..fa progre..és com tenir una mascota.

I sobre això de fer la revolució amb una càmara...prefereixo la gent que s'enfronta a la realitat social a cara descoberta..no utilitzant un artifici de la tecnologia que media entre la persona i la realitat permeten amagar-se darrere d'aquest artifici poden al mateix temps estar present i fugint de la realitat. La càmara no és més que una excusa per tenir quelcom que marca distància amb la realitat i que permet no implicar-se realment. Tots aquests que graben les pallisses policial, podrien deixar la càmara i col.laborar ajudant als agredits. Es pot ser ecologista i treballar amb un instrument fet amb materials altament contaminants? El que hi ha aqui és covardia, cinisme i ganes de jugar a fer la revolució des del sofà de casa dels papes tot editant el video del més còmode dels actes ludico-festius, és a dir, anar a una mani, que avui en dia té el mateix valor que sortir un divendres de discoteques.
Re: 2 anys de dvactivisme
25 nov 2006
"El que hi ha aqui és covardia, cinisme i ganes de jugar a fer la revolució des del sofà de casa dels papes tot editant el video del més còmode dels actes ludico-festius, és a dir, anar a una mani, que avui en dia té el mateix valor que sortir un divendres de discoteques."

Ens expliques què fas tu, doncs? Els temps canvien i la realitat també. Es pot ajudar als agredits mostrant les imatges en un procés judicial.

Gràcies!!! :D seguirem fent revolució editant vídeos des del sofà de casa dels papis (pq no tinc ni pasta x buscar-me un zulo de 10m2 i marxar de casa).

Salut!
Re: 2 anys de dvactivisme
25 nov 2006
bullet, molt bon curro i no et deixes influenciar per gent amargada q es dedica a descarregar la seva fustracio amb la gent q intente fer algo.
2 anys de dvactivisme
26 nov 2006
Perdona bonica..però a tu ningú t'ha demanat la opinió.
2 anys de dvactivisme
26 nov 2006
Ah..i jo no estic frustrat..estic cabrejat..hi ha un matís de diferència conceptual i emocional important. No crec que perdre el contacte virtual..que és l'únic que es pot tenir amb algunes persones, sigui motiu de frustració. No obstant si que em sembla insultant que després de tot alguns personajillos abanderin lluites que mai han anat amb ells. Només els gais lluitem pels gais. Com a molt algunes dones poden ser aliades en la lluita, però el terreny lgtb no està fet por y para tios heteros. La veritat, sobren tots. A ells els va més..no sé..la dominació subtil, però no per això menys real, de la dona.
Re: 2 anys de dvactivisme
26 nov 2006
Hi ha gent tarada realment hahaha!Lo k s'ha de llegir..
2 anys de dvactivisme
26 nov 2006
Si...estic boig..i soc un viciós i un desviat...o aquesta és la lectura de la majoria social que ha construit el món tot exterminant tot el que no fos heterosexual i masculí. Ja ho diu la dita..els únics que diuen la veritat són els bojos i els nens petits...als bojos els tanquen i als nens els castiguen. Sempre és més fàcil acabar amb les veus de la raó o argumentar que no encaixen en el model vital de la majoria social que s'autoenganya creient que obren correctament.
Re: 2 anys de dvactivisme
26 nov 2006
Xaval, fes-t'ho mirar..
Sindicat