Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Per L'Harmonia: Ateneu Popular i Cultural a Sant Andreu de Palomar
24 nov 2006
Trobada de presentació de L'Harmonia, Ateneu Popular i Cultural a Sant Andreu de Palomar, dissabte 25 de novembre des de les 11 del matí.
un grup de veïns, entitats i col·lectius andreuencs ens hem ajuntat per a reclamar que dues de les naus del complexe industrial de Coats&Fabra ( Ca l'Alzina - Can Fabra - Can Mamella - La Fàbrica... ), concretament les que l'ajuntament anomena C i D al seu fullet propagandístic 'Sant Andreu guanya equipaments, zona verda i habitatge dotacional', passin a ser en un futur pròxim un Ateneu Popular i Cultural: L'Harmonia, pensat des d'un principi, dissenyat pel que fa als seus espais i gestionat en el dia a dia pels propis col·lectius que l'integrin.

I per a presentar-ho als andreuencs i andreuenques, dissabte 25 de novembre 2006 (demà) i aprofitant la jornada de portes obertes que hi haurà a les instal·lacions de la fàbrica, estarem de les 11 del matí a les 7 de la tarda a la plaça Orfila, amb Matinal Infantil + Xocolatada, Punta Contemporània, Taller Artístic, Ball Taller Country, Exposició de Pintors, Dinar Popular Vegetarià, CineFòrum amb la pel·lícula cubana "Lista de Espera" i amb una Mostra i Taller de Diables.

És clar que estaria encantat de poder-vos saludar.

Per L'Harmonia :: Ateneu Popular i Cultural a Sant Andreu de Palomar.

http://www.sant-andreu.com/stap21/ateneuharmonia

http://www.sant-andreu.com/stap21/ateneuharmonia/primermanifest081106.ht
Mira també:
http://www.sant-andreu.com/stap21/ateneuharmonia
http://www.sant-andreu.com/stap21/ateneuharmonia/primermanifest081106.htm

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa