Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Judici a 10 activistes per aturar les obres d'una carretera al Parc Natural de St Llorenç i la Serra de l'Obac
23 nov 2006
Comencen a arribar les primeres citacions per compareixer en un judici de faltes a les persones que es van encadenar a una excavadora i van aturar les obres d'una carretera forestal al cor del parc natural de St.Llorenç i la Serra de l'obac.
Divendres 17 de novembre es realitzà una acció de desobediència a les obres de construcció d'una carretera forestal que pretén unir dues propietats de la Diputació de Barcelona a base de tallar i d'arrencar més de 2000 alzines i dinamitar més de 5000 tones de roca.
L'acció va consistir en immovilitzar la màquina per tal d'aturar les obres. Amb aquesta intenció una vintena de persones van rodejar la excavadora i fent una barrera humana van tancar el camí, llavors unes 10 persones es van encadenar a la pala i al cos de l'excavadora.
L'acció va impedir que des de les 10 de matí fins a quarts de cinc de la tarda avancessin les obres.Els mossos d'esquadra es van encarregar de que les obres continuessin al tallar les cadenes dels activistes.Després van requisar les cadenes i van identificar a totes les persones de l'acció i les van acompanyar fins la carretera.
Una setmana després han començat a arribar les citacions, algunes fins i tot, entregades pels propis mossos personalment.
Hi ha 10 persones denunciades que han de comparèixer el 14 de desembre d'enguany al jutjat d'instrucció n.1 de Manresa.
A mesura que tinguem més informació la anirem comunicarem.
Des de Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa volem donar el nostre suport a les persones represaliades i a la campanya que està duent a terme la coordinadora per la salvaguarda del Massís de St. Llorenç i la Serra de l'Obac. I per tant animem a totes les persones a participar de les mobilitzacions que la campanya vagi convocant.
23 de novembre del 2006.
S.A.T.(Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici a 10 activistes per aturar les obres d'una carretera al Parc Natural de St Llorenç i la Serra de l'Obac
23 nov 2006
Suport a tots els activistes que lluiten contra la destrucció de la nostra terra.
DEFENSAR LA TERRA NO ÉS CAP DELICTE!
Re: Judici a 10 activistes per aturar les obres d'una carretera al Parc Natural de St Llorenç i la Serra de l'Obac
24 nov 2006
No en fem un gra massa..darrera la terra que defensaven hi ha la nostra terra que no té cap nom, ni catalana ni espanyola ni rès, simplement la terra, i no s'ha de destruir la terra ja que cap terra és noste ni és de ningú, i s'ha de salvar per igual la terra que anomenen catalana, com a la valenciana...Suport a tots els activistes ecologistes!
Re: Judici a 10 activistes per aturar les obres d'una carretera al Parc Natural de St Llorenç i la Serra de l'Obac
25 nov 2006
Amunt Terrassa!!!
Des d'Ecuador estem amb vosaltres!!!!!!!!!!
Sindicat