Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder
Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
Comunicado de Ciutadans:

C’s desmiente la supuesta militancia de Rivera en el PPC:

Si bien es cierto que él firmó un documento para pedir información de ello no puede desprenderse militancia alguna, sino como mucho simpatizante cosa que nunca ha negado.

Documento de Información que firmó Rivera:

Información: f. Acción y resultado de informar o informarse

Afiliación: f. Ingreso de una persona dentro de una corporación, como miembro de la misma.

¿Estamos locos?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
pues el ingreso en un partido se llama AFILIACION y en la hoja lo pone bien claro. El desmentido corrobora lo que pretendia negar
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
no estamos locos estabamos mentidos.
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
quina pena que doneu...
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
posa la direcció on viu? grrrrrr jajaja
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
llastima que el fet de la figura de simpatitzant nomes sigui efectiva dins el Pp a partir de 2004 .
Ai que se us veu el llauto ... que ja no us apadrinen??
CATALÀ ÚNICA LLENGUA OFICIAL!!!
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
Rivera reconeix que era simpatitzant. En el document veiem que era afiliat. En qualsevol cas ha quedat al descobert la mentida d'uns pavos que anaven de progres.
Un altre diputat, A. Robles, és col·laborador des de fa temps del pamflet ultrafeixista "Libertad Digital"
Re: Comunicado de Ciutadans
22 nov 2006
Sempre els hi passarà el mateix. Un cop a dallt els hi cau la careta i s'enfonsen. I si no al temps.
Res de nou sota la capa del sol.
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
militancia a UGT ? quina por fa el menda i el seu sindicat
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
el Periódico continua aportant proves al voltant del RiveraGate:

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idn
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
Estuvo afiliado al PP! Hay que matarlo! A por él!
CATALÀ ÚNICA LLENGUA OFICIAL!!!
Dónde vive?, que me lo digan!
FORA ULTRAFEIXISTAS(sic)!!

Lo que el 33% de catalanes que han mandado, mandan y mandarán en este país (con todas las dictaduras habidas), hacen pensar a sus hijos catalanitos para asegurarse el oasis propio.
Rivera va figurar a la llista d'apoderats del PP en les legislatives del 2004
23 nov 2006
• Fonts populars afirmen que el líder de Ciutadans va acceptar representar el partit, però ell ho desmenteix

• El diputat antinacionalista va aportar el currículum a l'afiliar-se i va intentar escalar a Noves Generacions


Albert Rivera. Foto: JULIO CARBÓ MÉS INFORMACIÓ
Impulsors i diputats de C-PC desconeixien el passat del líder
El segon nu d'Albert Rivera
PILAR SANTOS / JESÚS G. ALBALAT
BARCELONA
Albert Rivera, president i diputat de Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C-PC) al Parlament de Catalunya, apareix com a apoderat a les llistes que el PP va confeccionar per a les legislatives del març del 2004 i que el partit va remetre a la junta electoral per a la corresponent acreditació, segons fonts internes dels conservadors. El seu nom també es va incloure, per un error informàtic o per una badada, a les del referèndum de l'Estatut, el juny passat, i a les eleccions au- tonòmiques de l'1-N, dates en què Rivera ja no era afiliat de l'organització que encapçala Mariano Rajoy, de la qual s'havia donat de baixa a l'abril, com ahir va revelar EL PERIÓDICO.
Rivera va negar ahir a la nit que exercís com a apoderat del PP i va assegurar que ningú del partit el va trucar per telèfon per proposar-l'hi. Habitualment, els membres de l'organització conservadora que preparen les jornades electorals telefonen als seus afiliats per preguntar-los si volen formar part d'aquestes llistes i anar als col.legis com a representants del partit.
Fonts del PP afirmen que si Rivera apareix en aquests llistats és perquè la primera vegada, és a dir, a les generals del 14-M del 2004, hi va donar el consentiment. Aquestes mateixes fonts populars afegeixen que no tenen constància que el president de Ciutadans arribés a exercir com a tal, perquè moltes vegades acrediten com a apoderats més persones de les que finalment es necessiten.

DES DEL SETEMBRE DEL 2002
El president de Ciutadans va rebutjar ahir en totes les seves intervencions públiques haver "militat en cap partit polític" i va dir que l'única militància que ha exercit i exerceix és al sindicat UGT. De fet, va repetir el que ja va declarar el dia que va ser elegit com a president de Ciutadans- Partit de la Ciutadania, el 9 de juliol: que no tenia experiència en cap força o associació que no fos la de veïns.
No obstant, en aquesta pàgina es publica el full d'afiliació de Noves Generacions que Rivera va firmar el setembre del 2002, no el juny del 2003, com ahir va publicar per error aquest diari. La seva rúbrica apareix sota l'epígraf "Firma de l'afiliat".
En aquest document, a més a més d'aparèixer totes les dades personals del polític, també s'inclouen les firmes de dos membres de Noves Generacions que van avalar la seva entrada a la branca juvenil del Partit Popular. Una d'aquestes dues persones és Eduardo Bolaños, en l'actualitat secretari territorial i conseller de districte del PP a l'Eixample i, en aquella data, president de Noves Generacions a Barcelona.
Bolaños va recordar ahir el dia que es va trobar amb Rivera: "Va venir a afiliar-se per la seva pròpia iniciativa. Em va cridar molt l'atenció que vingués amb el seu currículum personal. Ningú, quan va a afiliar-se a un partit, hi va amb una còpia del currículum. Ara, quan l'he vist a la tele, me n'he recordat: '¡És el del currículum!'".
Bolaños va dir que Rivera es va voler fer valer i es va presentar com una "persona preparada". "Es notava que volia tenir protagonisme a Noves Generacions. Jo li vaig dir que ningú obté una feina a Noves Generacions aquí, perquè som petits. Em va semblar una mica prepotent; era com si volgués arribar a ministre un mes després d'haver-se afiliat", va afegir.
L'expresident de l'organització juvenil va assegurar que el president de Ciutadans va anar a alguns actes del PP els primers mesos, però que després "es devia emportar una petita desil.lusió" perquè no va veure cap opció clara de protagonisme i va aturar la seva activitat. A més, Bolaños va explicar que a Noves Generacions no existeix la figura del militant, només la de l'afiliat. "Després pots ser més o menys actiu, però ets afiliat, i això és l'única cosa que pots ser a Noves Generacions", va explicar.

ELS DAMNIFICATS Mentrestant, fonts oficials del PP van confirmar ahir l'afiliació de Rivera i van assegurar que ni el president dels populars a Catalunya, Josep Piqué, ni els seus dirigents més pròxims tenien notícia que Rivera hagués passat per les seves files. Sí que el recorden alguns treballadors del PP que el van poder veure quan l'ara diputat va anar a la seu d'Urgell.
El partit de Rajoy ha estat un dels damnificats per la irrupció de Ciutadans. Segons Piqué, dels 90.000 electors que van donar el seu suport al partit de Rivera uns 30.000 eren votants populars.
El PP va expedientar dos militants per simpatitzar amb C's
23 nov 2006
El president de Ciutadans va ingressar al Partit Popular tot i que ho negava en campanya


Albert Balanzà
El Partit Popular ha decidit començar a ventilar les relacions d'alguns dels seus membres amb Ciutadans - Partido de la Ciudadanía, després que ahir transcendís que el líder mateix de la nova formació, Albert Rivera, va pertànyer al PP durant tres anys, tot i que en la campanya electoral va afirmar reiteradament que no havia estat en cap partit.

Rivera, segons van confirmar ahir fonts populars, va ingressar a l'agrupació local de Noves Generacions a Sant Martí, a Barcelona, el 10 de setembre del 2002 i va donar-se de baixa el 7 d'abril del 2006, tres mesos abans de ser proclamat president de Ciutadans en el congrés constituent de Bellaterra, al juliol. Fonts de Ciutadans van apuntar ahir que l'únic que va signar Rivera al PP era "un document per demanar informació".

Segons fonts de la comissió de disciplina del PP, aquest no és el primer cas que es dóna de possible relació de persones vinculades a la formació conservadora amb Ciutadans. Abans de l'estiu aquesta comissió va obrir un expedient informatiu a dos militants del partit a Tarragona, quan van detectar que col·laboraven en actes i en l'impuls d'agrupacions de Ciutadans en aquesta demarcació.
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
Doncs no m'estranya gens, aquests, igual que el PP son el partit de la mentida
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
Siusplau fora noticies inútils d'indymedia, no ens interessen les vides dels politics! no en volem saber res
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
es molt interesant saber que aquet Senor diputat, anomenat progresista i anti-catalanista, va simpatitzar amb el PP. Encara simpatitza? Aquesta és la pregunta. Però, el que em sobta que el dirigent del partit dels ciutadans decidis afiliar-se al PP just deprés de la gran manifestació contra la guerra d´Irak i contra l´imperialisme al Passeig de Gràcia, que va treure més d´un milió de persones ala carreres de Barcelona, quan un 90% de la ciutadania estava en contra d´aquella politica internacional nazi pepera de Jose Mari Aznar.

pd. Redado, que vostè sigui votant del PP és cosa seva.
Profesionales de la Máscara.
23 nov 2006
Lo de la Filiación denegada es el preambulo de la temporada de circo de estos bufofaxas patriotas con la Boa-della Dalifaxa al frente.
Re: Comunicado de Ciutadans
23 nov 2006
http://www.libertaddigital.com/noticias/noticia_1276291441.html

Montserrat Nebrera PP:<b>"el PP cierra filas en torno a la nación española" frente a la actitud que, según ella, tiene Ciudadanos. "Ellos niegan el nacionalismo", dijo, "y eso no es posible.

La número dos de Piqué también lamentó que en medios como la COPE se dé tanto espacio a Ciudadanos. "¿Por qué no han hecho campaña de otros?", preguntó aludiendo a otros partidos pequeños. Y criticó que pueda haber gente que ha votado al PPC que ahora pueda "votar a Ciudadanos porque crea que "la única batalla posible es la de la lengua".</b>

Muy curioso lo del señor Rivera, pasa de estar afiliado a un partido nacionalista español de derechas, a presidir uno no-nacionalista de izquierdas, con el apoyo de la COPE.

Jimenez Losantos confiesa que es esto de Ciutadans en una entrevista:

Hola, don Federico. Esta tarde El Periódico y La Vanguardia están difundiendo la siguiente noticia: "El PPC ha confirmado que Albert Rivera, de Ciutadans, estuvo afiliado al partido durante 3 años". Por lo que se ve, Piqué y el Tripartit han empezado la campaña de acoso y derribo contra Ciutadans. ¿Qué opina usted?

JLS:<b>Que si es cierto, demuestra que ese movimiento es una moción de censura a Piqué y a sus patronos genoveses. Yo celebro mucho el gran resultado de Ciudadanos. Es lo mejor que ha pasado en España en bastantes años.</b>
Re: Comunicado de Ciutadans
27 nov 2006
... otro tema que daria a averiguar y a comentar, es quién hay realmente detrás de C`s? a quién beneficia? quién pone la pasta? y hacia donde va?... PP-AP, extrema derecha etc...
Sindicat Terrassa