Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : guerra
Un cop més, i com sol passar, les acusacions contra Síria van ser més ràpides que les ambulàncies.
22 nov 2006
Pierre Gemayel ha estat assassinat a Beirut
Raja Chemayel
22/11/2006


Traduït de l’anglès per a Tlaxcala, la xarxa de traductors per la diversitat lingüística (www.tlaxcala.es), per Àlex Tarradellas.


L’avi L’oncle El pare La víctima d’avui

Pierre Gemayel ha estat assassinat a Beirut, és el net del Sr. Pierre Gemayel, fundador de la Falange Libanesa, una còpia de la Falange de Franco, inspirada pel mateix Adolf, amb qui com a mínim es va estrènyer les mans... si no va fer més.

La Falange Libanesa és el partit de l’ala dreta i sectària i això no és un secret.

El seu oncle Bashir (expresident) va ser entrenat i programat per Israel.
El seu pare Amin (expresident) va assegurar l’enfonsament total de les finances al Líban.
La seva tieta viuda treballa actualment al Parlament.

Ell mateix no va tenir prou temps per copsar ni les coses bones ni les dolentes perquè el Mossad no el va deixar viure molt de temps... exactament igual que el seu oncle Bashir, que va ser assassinat només perquè volia deixar de ser una titella de l’Ariel Sharon.

¡¡Pierre Gemayel Junior va haver-se de morir, perquè l’estrella de Síria s’aixecava massa ràpid!!

Vull expressar el meu condol a la seva família i als seus amics.
Pierre Gemayel surt ara com la víctima dels enemics de Síria o, més aviat, com l’enemic de Síria matat pels enemics de Síria.


Raja Chemayel
22.11.2006 ....... el nostre dia de la independència al Líban.


Àlex Tarradellas és membre de Tlaxcala, la xarxa de traductors per la diversitat lingüística. Aquesta traducció es por reproduir lliurement, a condició de respectar la integritat i esmentar a l’autor, al traductor i la font.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un cop més, i com sol passar, les acusacions contra Síria van ser més ràpides que les ambulàncies.
23 nov 2006
Home, ací es fan una sèrie d´afirmacions que les trobo bastant temeraries.

És cert que Bashir Gemayel, líder, primer de la milícia de les falanges i més tard cap de les Forces libaneses (agrupació de diverses milícies) va comptar amb el recolzament d´israel i que un cop fet president, el govern d´israel va veure amb estupor com aquest els hi reclamava que marxèssiin del país (incloses les granjes de shebaa) i parlava d´un líban unit, superant les diferències sectaries i confesionals. Esclar, un president libanés, antisiri i ara contrari als interessos d´israel doncs havia de durar poc. Una maleta bomba al pis de dalt del quarter general de la falange al centre de beirut va fer la feina. L´únic detingut i condemnat pel crim, va resultar ser un militant del partit popular siri i molt possiblement membre dels serveis secrets siris. I les proves eren bastant concloents: la explosió va venir del pis de dalt i el condemnat era germà de la inquil-lina del pis de dalt del quarter general de la falange...

Ara bé, en el present assassinat (Pierre Gemayel Jr), si bé és cert que siria és la que per sentit comú és la que es perfila com la responsable de l´atemptat, no es pot deixar de banda, l´interés d´israel per desestabilitzar el líban, ja que una de les aspiracions sionistes és que els països i com àrabs/islàmics hostils a israel, sigui trossejats (com va passar durant la guerra civil libanesa i com passa ara a iraq i a palestina -aforeix l´ANP perquè s´enfronti a Hamas-) I si pensem en la recen bufetada militar que ha rebut per part de hezbol-lah, doncs encara en tenen més ganes.

Els dos països, Síria i Israel, tenen capacitat i interessos per cometre aquests atemptats: Hariri, gemayel, geagea (bé, aquest anava a declarar en contra de sharon per les matances a sabra i xatil-lah i suposo que el mossad va fer la feina).

Per tant, parlar per parlar cansa i no s´arriba enlloc. O es troben proves concloents o tot el demés són especulacions.

I per cert, la vídua de bashir gemayel, solange gemayel, més que "treballar" és diputada (cristiana-maronita) a l´assemblea nacional libanesa.
Sindicato Sindicat