Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
30 de novembre: eleccions a ensenyament.
El proper 30 de novembre, els i les docents de l'ensenyament públic no universitari estan convocats a votar els i les seves representants.

Des de la Intersindical-CSC ens presentem com la candidatura del sindicat nacional i de classe. Com a tal, i conscients de la importància de l'educació, considerem que les nostres institucions han de poder regular i organtitzar el nostre propi sistema educatiu. I és que l'escola és un dels principals agents per construir i desenvolupar la nostra identitat nacional i la cohesió social.

Per això, davant el panorama que ens trobarem en els propers quatre anys, en què es prendran decisions de transcendència en el món de l'educació i que afectaran les nostres condicions de treball i els nostres drets laborals, us demanem que feu una aposta pels nostres delegats i delegades, un total de 79, que configuren la llista de la Intersindical-CSC.

Podeu consultar les nostres propostes i reivindicacions a http://intersindical-csc.cat/index.php?obre=05stec

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Cal donat suport a la Intersindical-CSC...per la dignitat del professorat i per construir l'Escola Pública Catalana!

Ànims companyes
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Amarillos!
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Madero!
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Aneu a fer propaganda a les escoles!!!
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
No entraré a valorar si són grocs o no els de la Intersindical, això ho poden dir els treballadors allà on hi són presents aquesta organització sindical.

El que sí puc dir és que per a mi, un llibertari, la opció de les eleccions sindicals no suposa cap avenç per a la Classe Treballadora.

Però hi ha un argument més important per a dir-lis als independentistes que la estratègia sindical de la Intersindical-CSC és contradictòria amb la seva tesi ideològica: les eleccions sindicals són un element de legitimitat que confereix l'Estat Espanyol.

Des de CNT pensem que la força de la Classe Treballadora ha de sorgir de sí mateixa, de la seva capacitat associativa i d'organització. I així, a la praxis, es plasma en la Solidaritat, l'Ajuda Mútua i l'Acció Directa.

A mi em sembla incongruent que un sindicat independentista obtingui la seva única força de la legitimitat legal que l'Estat Espanyol li confereix, no en canvi de la capacitat de força que pogui tindre el Sindicat: el autèntic element de Classe.

Mentre així mantinguin la seva estratègia, els cenetistes veurem a aquesta organització igual a la resta.

Eleccions sindicals? Per a qui? Per què?
BOICOT A LES ELECCIONS SINDICALS!
NO DELEGUIS LA TEVA CAPACITAT DE DECISSIÓ, LLUITA!

http://barcelona.cnt.es/?page_id=132
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Com a professor el tema de les eleccions sindicals no el tinc clar. Completament d'acord en què cal crear des de ja les bases de la Nova Escola Catalana, però fer-ho a partir dels sindicats? La meva experiència diu que els sindicats es dediquen en la funció pública a defensar uns interessos de casta funcionarial, treballar poc i fer demandes que farien posar vermell a la resta de la classe treballadora. Construir la Nova Escola sí, però des d'associacions de professors, i fotent foc a tota la tradició nefasta de la generació del 68 que, amb totes les seves contradiccions, han convertit l'escola en un caos absolut i la seva gestió al capdavant del departament (els que hi treballeu mireu-ho, direcció general a direcció general) en una misèria moral i una ineficàcia absoluta.
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Company de la CNT, no sóc de la I-CSC ni de cap sindicat, però de debò creus que preocupa la vostra opinió al respecte? Creus que la legitimitat d'una iniciativa sindical depèn del que en diguin els llibertaris?

Posats a valorar el que dius, d'on treus que la I-CSC "tregui la seva única força de les eleccions sindicals"? O és que l'argument et serveix per bastir el discurs que vols dir i ja val?

I això de "legitimar l'estat espanyol" no trobes que és un argument facilón? En què no es legitima l'estat espanyol? Quan pagues un peatge a l'autopista què estàs fent, quan pagues els teus impostos -directes i indirectes-, què estàs fent, per posar només uns exemples?

Enfi, és curiós veure que a cada cosa relacionada amb l'independentisme els llibertaris hi hagueu de dir la vostra -quan a l'inversa poques vegades passa- i ens situeu com els enemics, els burgesos, els propagandistes o els no sé què.
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Donde está la I-CSC en las fabricas y en los puestos de trabajo... o es solo un sindicato de profesores, filologos y funcionarios? como el CSI-CSIF?
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Está, está. No en todas partes pero cada día en más.
Sólo hace falta abrir los ojos y ya está.
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
21 nov 2006
Per sort aquest continua sent un espai on tothom pot dir-hi la seva. El que planteja el company de CNT no és una crítica a l'existència o no de l'independentisme, sinò a un cert tipus de "sindicalisme" , que seria aplicable a la rsta de "sindicats" que es presenten a les eleccions sindicals, reben subvencions per aquest fet i legitimen l'actuació de la patronal en la nostra vida laboral tan en el lloc de treball com en la legislació que ens precaritza i que a legalitzat l'acomiadament lliure que teniu actualment.
Planteja que hi ha una altra manera de fer sindicalisme que és des de la base i des de l'acció dels treballadors no és cap tonteria ni té res a veure amb una crítica a l'independentisme sinó a la forma de fer que legitima les lleis i els que les fan, que no discuteix ni lluita contra aquests marcs legals ja que d'una o altra manera n'es particep.
Salut i anarcosindicalisme.
Re: Millorem l'ensenyament públic català. Vota Intersindical
22 nov 2006
Company/a, no t'equivoquis. A mi els independentistes em sembla fantàstic que lluiteu, prefereixo SEMPRE que la gent s'organitzi on cregui millor que no q es quedin a casa.

Però, company/a, jo sóc abans que llibertari un trebllador. I com a treballador tinc per objectiu l'emancipació de la meva classe, al marge d'ideologies.
No crec que les eleccions sindicals fomentin els pilars d'un moviment obrer. Ans al contrari, ens desmovilitzen com a classe i li posen més fàcil a la Patronal i a l'Estat Espanyol, amb la connivència del Capitalisme internacional, la nostra derrota.

Repetim, des de CNT. Amunt un sindicalisme de base, assambleari i que fomenti l'acció directa de la Classe Treballadora.
Aquests són els pallassos que van aconseguir menys de 150 vots
16 des 2006
Presenten 85 candidats, obtinguts entre personal de plataformes sobiranistes, sobiranistes sense plataformes, i ties sobiranes amb plataforma (drag queens, vaja... amb la secretària confederal -la tonta Pallares- al capdavant, i ni tant sols doblen el nombre de candidats. Nena, dedica't a xupar la polla al confident i al seu germanet, l'assassí de violes, perquè de sindicalisme, xata, ni puta idea. Una cosa és masturbar-se amb l'Otegi i el Rafa Díaz, i l'altre dir-se sindicalista. Relaxa't sexualment, reina, però amb el teu home... no amb unes sigles i unes rates de presó.
Sindicato Sindicat