Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Actes contra la Violència de Gènere a Vilanova i la Geltrú (Ajvilanova)
20 nov 2006
L'Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú en motiu del dia Internacional contra la Violència de Gènere ha convocat una sèrie d'actes per protestar contra el Sistema Patriarcal.
cartell violència de gènere.jpg
Aquest 25 de novembre,dia Internacional contra la Violència de Gènere,des de l'Assemblea de Joves de Vilanova i la geltrú denunciem la contínua pràctica de la violència contra les Dones.Enguany han sigut moltes les dones assassinades,on a més hi han hagut més denúncies,més actes de violació i tot tipus d'agressions.Aquestes són cada cop més violentes i els seus agressors cada cop més joves.
La violència de gènere és una realitat que condiciona la nostra integritat física i psicològica i que està present en tots els àmbits de la nostra vida.És la conseqüència directa de la estructura social patriarcal en la qual vivim.

www.ajvilanova.blogspot.com
www.ajvilanova@hotmail.com
L'Assemblea de Joves de Vilanova ha convocat una sèrie d'actes per potrestar contra la Violència de Gènere.

Dimarts 21 de Novembre de 2006
Xerrada a càrrec de l'associació de Dones contra la violència familiar "Tamaya" a les 18:00 hores a la Casa Olivella,Plaça de la Vila. Vilanova i la Geltrú

Dissabte 25 de novembre de 2006
En motiu del dia Internacional Contra la Violència de Gènere es convoca una concentració apartir de les 18:30 a la plaça de la Vila.Vilanova i la Geltrú.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa