Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El nou web de la revista "Catalunya"
16 nov 2006
La revista "Catalunya", editada per la CGT de Catalunya, ja té domini propi i nova adreça web:

www.revistacatalunya.cat
Actualitzeu els vostres enllaços o afegiu-la en cas que no la tinguessiu.

El "Catalunya" és la publicació mensual de la Confederació General del Treball de Catalunya (CGT).

A les seves pàgines hi podeu trobar l'actualitat sindical i social, les lluites i activitats del sindicalisme llibertari i els moviments socials.

Més informació sobre la CGT a:
www.cgtcatalunya.cat

Secretaria Comunicació CGT Catalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El nou web de la revista "Catalunya"
17 nov 2006
Molt bé, m'agrada l'adreça i m'agrada la revista. Ara només em falta fer-me de CGT.
Re: El nou web de la revista "Catalunya"
17 nov 2006
Ara només manque,que a una revista de un sindicat que s´anomena antiautori,per essencia i per estatuts,no hi hagin a la redacció,elements autoritaris (leninistes troskistes),a les seves aportacions mensuals.
O bé,si es segueix acceptan aquets politics coneguts publicament;que tothom de la CGT,pugui publicar lliurement i sense cesura previa,a les seves revistes i mitjans d´informació(revolta global,fundació Nin,etc)...
Re: El nou web de la revista "Catalunya"
17 nov 2006
Quan parles dels elements autoritaris (leninistes trosquistes) estas parlant del contuberni judeomasònico o de la trilateral?

Et recomano que no deixis la medicació encara
Re: El nou web de la revista "Catalunya"
17 nov 2006
La redacció del "Catalunya" està formada per totes les persones de la CGT (amb carnet) que volen formar-ne part i a al CGT hi ha gent molt diversa unida per la ideolohgia i la pràctica obertes anarcosindicalistes. Així ho han decidit els nostres congressos. Actualment, un grup de 13 persones. Tu també pots formar-ne part si ets de CGT, sempre que no vulguis censurar algun altre membre de la nostra organització. L'únic qu eno hi admetem són els insults i les desqualificacions personals. Els columnistes són proposats per algú del col·lectiu, ells accepten o no i passen a escriure-hi. La diversitat és gran i per això no som una revista sectària, tal com és el sindicat de què formem part, gran, divers i no sectari. Si vols canviar res, "hurra!", fes-ho, hi tens la porta oberta, però si et plau, posa el teu nom i en parlarem obertament. Hi tens la porta oberta perquè tu també en pots formar part.
Ara bé, si només ets un/a provocador/a i l'únic que busques és fer purgues i provocar cagarrines, ves-te'n a la merda directament, de bones maneres, és clar.
Re: El nou web de la revista "Catalunya"
18 nov 2006
Visca el .cat!

el .cat ens farà lliures!
El .cat ajudarà als treballadors i treballadores en conflicte!
el .es (o qualsevol altre punt) es feixisme.
Re: El nou web de la revista "Catalunya"
22 nov 2006
Pujol i Solei, el lerrouxisme disfressat d'anarcosindicalisme (o directament provocador) i l'auto-odi. Proper debat a la FL de Barna.
Sindicat