Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
el nou govern i el dret d´autodeterminació
16 nov 2006
LA PLATAFORMA PEL DRET DE DECIDIR ÉS CONSCIENT QUE EL NOU GOVERN NO PERMETRÀ AVANÇAR EN EL DRET A L’AUTODETERMINACIÓ I PER AIXÒ CONTINUA IMPULSANT EL TREBALL DES DE LA SOCIETAT CIVIL EN EL RECONEIXEMENT NACIONAL I EL DRET DE DECIDIR
Amb l’objectiu de continuar el moviment iniciat ara fa un any per defensar el dret de decidir del poble català, la Plataforma pel Dret de Decidir vol reafirmar el seu missatge.

Examinats els resultats electorals del passat 1 de novembre, considerem que la situació política esdevinguda dins el nou Parlament i el govern que en sorgirà no portaran a assolir la demanda del poble català manifestada massivament el passat 18 de febrer. Per tant, continuem prenent com a punt de partida el nostre lema “Som una nació i tenim el dret de decidir�, i per aquest motiu continuarem treballant perquè la societat civil faci de motor impulsor i el dret de decidir sigui una realitat.

La Plataforma pel Dret de Decidir està preparant noves accions, que seran discutides en una assemblea el 16 de desembre, en la qual hi participaran totes les entitats adherides (fins al moment més de set-centes) i altres col·lectius invitats. Per tant, abans d’acabar l’any, comunicarem les accions més immediates.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: el nou govern i el dret d´autodeterminació
17 nov 2006
El Montilla ja ens tindrà a tots ben calladets. Aquest home és del cercle d´en Bono i governarà Catalunya amb mà de ferro. Cap discrepància que en Zapatero ha de tornar a guanyar les eleccions. Demà hi ha una mani contra aquest individu. Si voleu som a Plaça Sant Jaume a les sis.
Per el dret a l´autodeterminació!
Sindicato Sindicat