Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Ampliem Horitzons! Escola Jove de Formació Sindical el proper 18 de novembre
16 nov 2006
Des del Secretariat de l’Espai Jove ens tornem a posar en contacte amb tu per informar-te que el proper dissabte 18 de novembre realitzarem la tercera escola de formació de l’Espai Jove, la segona del cicle Miquel Porter i Moix.
18nov.gif
Aquesta escola es celebrarà enmig del període d’eleccions sindicals al Principat, i tal com vam fer a l’anterior escola de formació, pretenem dotar-nos d’arguments, discurs i eines per poder afrontar aquest període electoral fent de la Intersindical-CSC una alternativa real als sindicats sucursalistes que plantegi solucions a les problemàtiques laborals que patim el jovent.

A partir de la realització de la I Assemblea Nacional de l’Espai Jove de la Intersindical-CSC ,el Secretariat hem apostat per fer de la formació una eina a l’abast de tota l’afiliació, per conèixer i apropar-nos al context (tan a nivell legislatiu, econòmic, històric, etc.) en el qual desenvolupem la nostra lluita sindical, com també el compartir d’altres realitats que poden ser d’utilitat per avançar com a classe i com a país.

Aquests mesos que falten per acabar l’any, així com els primers mesos del proper seran uns mesos amb una activitat frenètica. Tenim en marxa la campanya en l’educació en el lleure, la campanya d’eleccions sindicals de l’Espai Jove i els Cicles de Xerrades.

D’entre tota aquesta activitat, us destaquem l’Escola de Formació que et presentem aquí. Una jornada formativa que, recuperant el nom del que fou dirigent de la Intersindical-CSC, Miquel Porter i Moix, pretén reforçar la nostra afiliació.

Restem a la teva atenció per tot allò que et calgui. Amb tu, l’Espai Jove continuarà plantant cara i bastint una lluita sindical capaç d’ampliar horitzons i construir un futur de dignitat per al jovent treballador català.

Esperem compartir amb tu l’Escola de Formació del proper 18 de novembre, que es celebrarà al local nacional de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (C. Santa Perpètua 15, L3 Lesseps) a partir de les 10h del mati.

Programa:

10:00-10:30 Presentació
10:30-12:00 L’Espai de Feina
12:00-13:30 Prevenció de riscos laborals: introducció als conceptes bàsics

13:30-15:00 Dinar

15:15-17:00 Eleccions Sindical: dinàmiques
17:00-18:00 El català a la feina
18:00-18:30 Cloenda
Mira també:
http://www.lespaijove.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ampliem Horitzons! Escola Jove de Formació Sindical el proper 18 de novembre
16 nov 2006
Endavant amb la vostra tasca!
Sindicato Sindicat