Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : educació i societat : pobles i cultures vs poder i estats
Girona: nota de premsa de la campanya contra la cimera
15 nov 2006
Nota de premsa de la campanya “Els Països Catalans per l'Europa dels treballadors i dels pobles, No a la cimera Hispanofrancesa�
Davant de les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació en les darrers hores provinents de fonts policials sobre els desmesurat desplegament que es preveu per al dia de demà a la ciutat de Girona, les organitzacions que componem la campanya “Els Països Catalans per l’Europa dels Treballadors i dels Pobles, No a la cimera hispanofrancesa� volem posar de manifest que:



1. Entenem que un cop més rere les mesures de seguretat que s’estan preparant i que seran aplicades demà hi ha una voluntat de fer callar les veus discrepants amb les polítiques que dissenyen els governs de Chirac i Rodríguez Zapatero.



2. Entenem també que les filtracions insistents per part del Departament d’Interior en relació a la suspensió de drets de reunió, manifestació i lliure circulació el dia de demà a la ciutat de Girona busquen només la generació de por entre la població per tal que aquesta no assisteixi a expressar lliurement el seu desacord amb les decisions que seran adoptades en aquesta cimera.



3. Entenem per això que cal donar una resposta més popular i massiva que mai a aquest nou intent de retallada de drets civils i fer una crida més forta a la participació a les mobilitzacions i accions que han estat convocades per demà.




Així i amb aquesta convicció, reiterem la crida a la mobilització demà 16 de novembre a la ciutat de Girona amb el lema Els Països Catalans per una Europa dels Treballadors i dels Pobles, No a la cimera hispanofrancesa!



12h a la plaça dels Països Catalans, manifestació d’estudiants!


20h al pont de Pedra, manifestació!



Les organitzacions firmants de la campanya
Mira també:
http://elsud.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Girona: nota de premsa de la campanya contra la cimera
16 nov 2006
Al final hi ha manifestació o només concentració??
Sindicato Sindicat