Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Contra els homosexuals
15 nov 2006
Una columnista d'un diari de Ceuta crida a la violència contra els homosexuals, no té preu:

http://www.elpueblodeceuta.es/archivo/2006/Octubre/24/_nuria.htm


El seu correu és: nuriavandenberghe ARROBA elpueblodeceuta.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra els homosexuals
15 nov 2006
quin fàstic!

no m'ho he pogut acabar de llegir, però tot és una gran merda mental.
Amb aquest bombardeig constant, no s'hi pot fer res?
Re: Contra els homosexuals
15 nov 2006
jo em pregunto si aquesta bona i catòlica senyora s'hauria pogut acabar la seva torrada estimada si la gent que s'estava magrejant en públic haguessin estat tio i tia. a més em pregunto si aquesta bona i catòlica senyora que tenen a veure les seves referències i velats insults contra l'escena gay i les parades i tot això amb el fet que criticava.

i això ho escriu un al que no li agraden tampoc les exhibicions sexuals en públic. ni heterosexuals ni homosexuals. però trobo que si permetem aquestes exhibicions en públic en el cas dels heterosexuals, també ho haurem de fer en el cas de les altres orientacions sexuals exactament de la mateixa manera. i que no trobo que aquesta mena de coses s'hagin de regular per la via legal, sinó per la via del bon gust i del sentit comú. de l'educació, sí.

però d'aquí a sostenir tot el que diu aquesta senyora...
Re: Contra els homosexuals
15 nov 2006
Nanos, nanas, i tota persona sigui quina sigui la seva orientacio....aquest escrit es increible, aixo ha de rular i s'ha de fer saber, es lo me bestia q he llegit en temps, no hiha un paragrafs sense insults, i paraules denigrants, aquesta tia esta fatal!!!!

M'encantaria saber escriure ironicament , pero es q no en se, destroçar el seus pessims arguments, i pq no, com diu ella m'he sentit ofes i trencarli la boca o les mans o el q sigui....probablement a aquesta dona li aniria be una mica de sexe....del bo i del q sigui pq tanta rabia, nomes pot ser la manca d'amor i caricies...quin personatge, quin alien, quina DESGRACIADA!!!!!!!!!
CONTRA L'HOMOFOBIA...OSTIA EN LA BOCA
Re: Contra els homosexuals
15 nov 2006
Comentarios en la columna de este periódico
http://elpueblodeceuta.es/foro/viewtopic.php?p=5038&sid=6e8f90fd6cfb00db

Comentarios en Menéame.net
http://meneame.net/story/columnista-ceuta-incita-violencia-contra-homose

Comentarios en 2 manzanas
http://www.dosmanzanas.com/index.php/archives/1366
Contra els homosexuals
15 nov 2006
Devant d'aquest exercici de llibertat mal entesa i mal utilitzada cal una persecució policial i política de tots aquests elements, la il.legalització de totes les entitats que demostrin afinitat amb aquestes aberracions que defensen els criminals homòfobs, la detenció de totes les persones que no defensin els drets dels gais i el seu empresonament permanent i per que no..recuperar la bonica i tradicional metodologia iniciada pels cristians..la crema del ganado inútil. He dicho.
Sindicat Terrassa