Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Eurocen] Eurocen debe retirar la sanción grave al delegado de CNT
12 nov 2006

S'ha guanyat la demanda contra Eurocen, per a que retirés la sanció greu al company delegat de la secció sindical CNT-Eurocen. No obstant, segueix l'empresa sense reconocèixer la secció sindical ni al seu delegat.

Eurocen Europea de Contratas, S.A. ha perdut la demanda que el delegat de la Secció Sindical CNT-Eurocen havia posat a l'empresa, així que ara l'empresa està obligada a retirar la sanció greu que imposaren al company i a retornarli els diners que l'empresa li habia robat.

Durant tot aquest temps, l'Acción Directa i la Solidaritat que ha demostrat la Organització ha perdut que al company delegat de la secció, tot i seguir l'empresa sense reconocèixer la secció sindical i el seu delegat, deixi de rebre presions i coacciones.

El conflicte amb Eurocen ja avancem que no s'ha tancat, doncs encara segueixen impedint el desenvolupament de l'activitat sindical a l'empresa i el dret als treballadors a organitzar-se lliurement. No obstant, veiem innecesàri seguir amb l¡enviament de faxos i missatjes de protesta contra Eurocen i els responsables de la sanció.
És per això que demanem el cessament de tals actes de recolzament al company, a la mateixa vegada que agraïm tota la solidaritat habuda en tot aquest temps; que no havia sigut poca.

Una vegada més, seguim demostrant que la lluita sindical i la organització dels treballadors és necesàri i vàlida.

Salut i anarcosindicalisme!

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat