Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!
10 nov 2006
No al Meeting Point!!
A Vilalba Ni Golf Ni Xalets!!!

Necessitem que tota la gent possible vingui a donar suport al Golf de Vilalba!
Sortida de "La Roca" a l'AP7!!!!!
golf.jpg
ACCIÃ DE LA PLATAFORMA PER VILALBA AL âMEETING POINTâ?

Membres de la Plataforma per Vilalba estan en aquests moments enfilats dalt dâun pi a lâentrada del camp de golf de Vilalba de la Roca del Vallès esperant que arribi la comitiva de participants del torneig de golf del â?Barcelona Meeting Pointâ?.


A Vilalba, ni golf ni xalets!

Els activistes de la Plataforma sâhan enfilat de matina per desplegar dalt dâaquest arbre una pancarta amb el lema âa Vilalba, ni golf ni xaletsâ?. A les 10 del matí comença el torneig de golf programat com a âevent oficialâ? en el âBarcelona Meeting Pointâ? . Els membres de la Plataforma intentaran resistir de manera passiva i pacífica, per aconseguir-ho confien únicament en el refugi que avui els ofereix a ells aquest arbre. Ãs de desitjar que no es produeixi cap incident i que tot aprofitant la notorietat dâaquest torneig, la Plataforma per Vilalba pugui manifestar un cop més el rebuig que popularment desperta aquest camp de golf i la seva urbanització.


El âMeeting Pointâ? Tria un golf ilâ¢legal

La sentència número 613 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 21 de juliol de 2005 va anulâ¢lar i deixar sense efecte lâexecutivitat del Pla Parcial de la urbanització i camp de golf de Vilalba.
De llavors ençà, el 29 de desembre de 2005 lâAjuntament de la Roca del Vallès va intentar esmenar-ho (registre de sortida: 007572) acreditant davant la Direcció General dâUrbanisme la nova concessió temporal dâaigua (A.C.A exp:0299901004) per demanar que la Comissió Territorial dâUrbanisme de Barcelona donés per complimentades les condicions imposades per a lâeficàcia del Pla Parcial aprovades el 28 de juliol de 1993.
Ara, un any més tard, lâesmentada comissió encara no ha acordat res, perquè de fer-ho incorrerien presumptament en un delicte de prevaricació. La sentència deixava ben clar que el caràcter provisional, a precari i temporal de la concessió dâaigua no sâajustava a les condicions del Pla Parcial. En aquest sentit la sentència és prou explícita: âtal autorización incumplía ya flagrantemente y desde un principio los términos exactos de la condición impuestaâ?. Incompliment que es repeteix amb lâactual concessió.
http://www.thesaurus.net/plataformapervilalba/sentencia.htm


Carta als principals participants estrangers al âMeeting Pointâ?

La Plataforma per Vilalba ha adreçat per correu electrònic una carta als principals participants estrangers dâaquesta fira on seâls diu que el golf de Vilalba no és un bon exemple de promoció immobiliària i breument sâapunta el perquè.

http://www.thesaurus.net/plataformapervilalba/documents/letter.htm


A Vilalba, ni golf ni xalets!
Plataforma per Vilalba
Cardedeu, 10 de novembre de 2006

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!
10 nov 2006
Ara vinc cap aquí!!!
No al Meeting point!!
A vilalba ni golf ni xalets!!
Prou especulació!
Re: Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!
10 nov 2006
molt bona companys!!!!
anims!!!
Re: Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!
10 nov 2006
mmmhh garses penjant de l'arbre, jo també vinc!
Re: Acció contra el Meeting Point al golf de Cardedeu!
10 nov 2006
com van les coses, algu pot informar?
felicitats per tirar l'acció endevant. Ens veiem totes les persones, plataformes i lluites el dissabte a l'esmorzar a les 10 del matí i despres a la mani.
Sindicat Terrassa