Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : dones
Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
09 nov 2006
El dirigent de Ciudadanos que va dir que Catalunya 'em sua la polla' va ser expedientat per assetjar sexualment a alumnes de l'Autònoma.
Perquè veieu què ha entrat al Parlament...

Els dirigents de Ciudadanos-Ciutadans de Catalunya són un ramillete de freaks. No descobrim la sopa d'all. Dissabte estaven d'allò més exultants després d'haver omplert fins dalt el Palau de la Música. Segons confessava un dirigent ciutadà a alguns periodistes presents, van triar fer l'acte al Palau a proposta d'Albert Boadella perquè 'és un temple del nacionalisme català'. Per 'tocar els collons als pujolistes i als d'Esquerra' va dir textualment. Quin nivell. Boadella, per cert, no va ser present a l'acte i va despatxar la seva absència enviant una salutació escrita que va resultar ser la mateixa que va llegir en la presentació de Ciudadanos al teatre Tívoli al mes de març. Quin farsant. Quin dropo.
Però el bo i millor van ser les intervencions de la cúpula del partit lerrouxista i els seus líders espirituals. D'entre elles va destacar la d'Ivan Tubau que, en un clar intent de cridar l'atenció, va repetir les paraules de Pepe Rubianes a TV3. Tots els busotaires recordaran que en ple debat de l'Estatut i davant l'ofensiva del front mediàtic del PP, Rubianes, a preguntes de què li semblava la unitat d'Espanya va respondre que 'li suava la polla'. Tubau, el molt notes , va repetir aquestes afirmacions de l'actor canviant Espanya per Catalunya. L'única diferència: Rubianes i Albert Om van haver d'anar a judici i a Tubau li sortirà gratis. Així és l'oasi català.
El ciutadà Tubau és un personatge amb un currículum ben peculiar. Va començar vinculat al
cine porno escrivint guions i dirigint algun curtmetratge d'aquest gènere. Anys més tard va aconseguir plaça de professor de redacció periodística de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) on avui és catedràtic de periodisme cultural i alhora articulista de El Mundo, entre altres. A tots els sidrals d'exaltació espanyolista que hi han hagut els darrers anys a la universitat hi ha estat present encarant-se violentament amb estudiants que protestaven per la presència de Vidal-Quadras i Jon Juaristi a la UB (desembre de 1999) o Fernando Savater i
Goztone Mora (2003) també a la Central.
Però Tubau, a més del seu caràcter violent i exaltat, és conegut a la seva universitat pels capítols d'assetjament sexual a alumnes que ha protagonitzat. Un dels mes sonats va succeir el 1993 quan a mitja classe de
redacció periodística va callar en sec i es va quedar mirant una alumna tot dient-li en veu alta 'no puedo concentrarme viendo tu cara porque tienes pinta de chuparla tan bien...'. Els alumnes presents en aquella aula ho recorden molt bé. D'aquella promoció n'han sortit coneguts periodistes de TV3, caps de premsa o redactors de diaris que no obliden aquella escena tan desagradable. La vexació de Tubau es va saldar amb un expedient que finalment no el va arribar a inhabilitar. Per això potser va continuar tirant la canya de manera vil a diverses alumnes, fet que va motivar altres expedients tot i que cap alumna va atrevir-se a portar-lo a la justícia ordinària i, tot plegat, també li ha sortit gratis.
Així són els liders de Ciudadanos. No ens estranya doncs que a Tubau, de tan calent que va, li suï la polla. Quin
pocavergonya.
AQUESTA "GENT" HA ENTRAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA. FEU CÒRRER AQUEST MAIL PQ ES VEGI QUINA ÉS REALMENT LA CARETA D'AQUEST PARTIT, ON S'HI AMAGA L'EXTREMA DRETA MÉS RANCIA ESPANYOLISTA!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
09 nov 2006
Un estudi de l'associació ‘Globalízate’, mostra com el diari El Mundo té la seva línia editorial "orientada cap a qüestions nacionalistes" oferint "notícies manipulades, especialment sobre Catalunya i l’11-M, a través d’uns titulars que barregen opinió i informació". L'estudi -que va de l’u de gener fins el 10 d'abril- tracta sobre 261 notícies de portada, 81 corresponents al País Basc i 103 a Catalunya. D'igual manera, de 118 editorials analitzats, 47 se centren sobre Catalunya i 37 al País Basc.

Durant el període d'estudi i segons el treball, el Mundo "ha mantingut una campanya contra l'Estatut de Catalunya" criticant la política lingüística del Govern tripartit qualificant-la en les notícies com "‘imposició del català’", informant sobre "‘presumptes’ crisis de Govern en el tripartit que després no eren tals" i posicionant-se "tant en les seves informacions com als seus editorials contra l’OPA de Gas Natural a Endesa".

Un dels casos més il·lustratius de l’estudi correspon al 22 de març (alto el foc d'ETA), quan El Mundo resava ‘ETA declara un altO el foc permanent per aconseguir l'autodeterminació’ amb l’avantítol ‘A poques hores que el Parlament acceptés el reconeixement de Catalunya com a nació’ que, segons l'estudi, " vincula l'alto el foc amb l'aprovació de l'Estatut de Catalunya".

----------------------------

L' ESTUDI:

http://www.globalizate.org/EstudioElMundo_050506.pdf
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
10 nov 2006
jo estudiava a la classe d'en tubau quan van succeir els fets descrits. si be te una bona formacio cultural el seu caracter reflectia una bipolaritat de collons, quan estava de bon humor era un professor interessant, quan estava de mal humor millor no fer-li ni cas perque denigrava en comentaris prepotents sobre sexe, cultura o el que se li poses davant. com a represalia per denunciar la seva actitud ens va enviar a tots a repetir l'examen de juny, molt democrata el tarat.
en acabar la carrera vaig fer les practiques a TV3 (oh si insulteu-me) on vaig veure que el que interessa no es gestir la informacio sino manipular-la (tots, he, convergents, sociates, comunistes) i arribar a pactes on tots perdien la dignitat a canvi de favors. i aixo no nomes passa a TV3, passa a tot arreu: diaris, revistes, radios... menys als mitjans de comunicacio autogestionats, el problema es que en aquests no cobres...o sigui que ja no faig de periodista, perque calerons per viure fan falta
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
10 nov 2006
Clar, els de Ciutadans son assetjadors sexuals, i a més tenen cua i banyes...son el dimoni, son juedomasónins, i també tenen l'or de Moscú amagat en la casa de Boadella...
El millor seria cremar tots els seus llibres, i crear la Santa Inquisió Catalana per depurar Catalunya d'indesitjables.
En el cas de que Tubau fossi un assetjador sexual, es immoral extender l'acusació a tots els de Ciutadans, no creieu...?
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
10 nov 2006
El que és inmoral és utilitzar raonaments propis de la premsa rosa quan tenim un munt d'arguments per enviar a pastar fang als neonazis de ciutadans.
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
11 nov 2006
És informar al personal sobre com són alguns d'aquests que van de superdemòcrates i que a més atorguen carnets de nazis al personal.

Allò que vull manifestar és que el prototip mitjà dels "intel·lectuals" que hi ha al darrera d'aquests tipus de plataformes (com al Pais Vasc amb el Foro de Ermua) solen ser persones molt prepotents, amb un ego descomunal i amb uns símptomes preocupants de mania persecutòria.

Podria posar exemples de la URV, segur que hi ha una explicació sociològica d'aquest fenomen de profes universitaris que odien el seu entorn més immediat.
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
12 nov 2006
"judeomassonins", "fossi", "extender"... ho fas expressament? o has emprat el català per disfressarte?
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
12 nov 2006
Ajajaj,perdoneu les errates ortogràfiques, no tinc el C de català, ja sé que quasi és un delicte, si us plau no em cremeu a la foquera...però tinc que demanar a algú permís per escriure en català?.
Vaig ser perseguit per Franco per les meves idees d'esquerra,quan tota la burguesia catalana "hablaba en castellano", i ara? també em perseguireu i em assenyalareu amb el dit per cometre faltes en català...?
Quien esté libre de pecado...
Re: Ivan Tubau, dirigent Ciudadanos, assetjador sexual
15 nov 2006
He llegit articles d'aquest personatge i realment, està tarat.
Està ple d'odi i ressentiment, és un terrorista de la paraula, igual de greu que ser un terrorista de la pistola
Sindicat Terrassa