Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La mesquita d'Ontinyent sofreix el segon atac xenòfob en un mes
09 nov 2006
anti nazis.jpg
La mesquita d'Ontinyent sofreix el segon atac xenòfob en un mes
LEVANTE-EMV, Ontinyent


La façana ha aparegut pintada amb frases ofensives cap als musulmans i signes nazis

La Mesquita Medina Monawara d'Ontinyent ha tornat a ser objecte, en menys d'un mes, un nou atac vinculat amb grups neonazis, que s'han dedicat a pintar en la façana del recinte frases com «fuera moros», «moros no». També han aparegut emblemes neonazis com la esvàstica, segons va confirmar el president de la comunitat musulmana d'Ontinyent, Awadallah Khalil. «Lamentem aquests fets i no ens agrada aquesta situació, però no anem a entrar en cap tipus de provocació», va afirmar el president, que va remarcar que la comunitat islàmica d'Ontinyent aposta, «com s'està demostrant», va apuntar, per una integració amb la resta de veïns de la ciutat, i va subratllar que aquestes pintades «solen ser obra d'un grup aïllat de persones».

Referent a això, els responsables de la mesquita musulmana d'Ontinyent han denunciat davant la policia aquest acte ocorregut en la matinada del dissabte, i estan a l'espera que es prenguin les mesures oportunes, així com que l'Ajuntament d'Ontinyent procedeixi a la neteja d'aquestes frases que consideren ofensives contra la seva religió.

Cap destacar que aquesta no és la primera vegada que el centre cultural islàmic és víctima d'aquest tipus d'actes. Fa tot just unes setmanes, aquesta mesquita situada en l'avinguda del Comte de Torrefiel va tornar a ser víctima d'un acte d'aquestes característiques, i igual que aquesta vegada es podien apreciar les mateixes pintades ofensives contra el col·lectiu musulmà d'Ontinyent. Des que fa 4 anys va començar a funcionar la mesquita d'Ontinyent, aquest col·lectiu ve sofrint aquest tipus d'agressions esporàdicament. Agressions que fins i tot en ocasions han provocat danys materials quantiosos.
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=2899
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3335&pIdSeccion=12&pIdNoticia=245498&rand=1162961243059

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La mesquita d'Ontinyent sofreix el segon atac xenòfob en un mes
09 nov 2006
Aquests atacs a la llibertat religiosa han de ser condemnats. Afortunadament, com diu el president de la comunitat musulmana «solen ser obra d'un grup aïllat de persones».
Malhauradament a altres països no és així, poderoses organitzacions i estats teroristes imposen amb el terror el fanatisme islamista al conjunt de la població, i tota dissidència és brutalment reprimida.
Esperem que la llibertat de consciència que tant ens ha costat de guanyar ací, puga ser gaudida també per aquestos pobles ben prompte.
Re: La mesquita d'Ontinyent sofreix el segon atac xenòfob en un mes
10 nov 2006
Tambe n'hi ha un estat terrorista que es israel que masacra a una poblacio totalment inocent, a més en la majoria de llocs on n'hi ha fantisme islamic son paisos amics de EEUU com pakista, arabia saudi, marroc...
Re: La mesquita d'Ontinyent sofreix el segon atac xenòfob en un mes
10 nov 2006
Efectivament, de manera que tots els que defensin l'islamisme han de ser considerats, a més a més, sicaris de Bush
Sindicat Terrassa