Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
El 12 de novembre el Penedès es torna a mobilitzar contra el CIM
09 nov 2006
Diumenge 12 de novembre. 17.00h. Plaça de la Badalota. L'Arboç (Baix Penedès.) Totes i tots contra el projecte de CIMALSA i en defensa de la plana agrícola.
09/11/2006: La Plataforma No Fem el CIM ha convocat per aquest diumenge, 12 de novembre, una nova manifestació per protestar en contra de la instal·lació del polígon logístic conegut com Logis Penedès, que la Generalitat vol instal·lar al Penedès. L'entitat espera repetir l'èxit d'assistència de les anteriors convocatòries.
Un cop passades les eleccions i format el nou govern amb Iniciativa i Esquerra molt enfortides, la Plataforma torna a recordar al nou govern que el Penedès està en lluita amb l’ombra del CIM (Logis Penedès) que amenaça les nostres comarques.
Amb aquesta nova acció, els membres de la Plataforma esperen repetir l’èxit aconseguit a les anteriors convocatòries, dels mesos passats on es va aconseguir treure més de mil persones al carrer vingudes de tot el Penedès i comarques veïnes, i que també va comptar amb la presència de nombroses plataformes civils i ecologistes.
Aquest projecte del qual es demana l’aturada definitiva ha sigut des de la seva gestació un projecte plé d’ombres i secretisme. En epoca electoral s’ha passat publicitat d’aquest macropolígon de 186 ha (on es comparava el Logis Penedès amb els CIM més grans de tota Europa), per aquesta raó ERC del Baix Penedès ja ha posat una demanda Judicial.
La manifestació d’aquest diumenge, que mantindrà el caràcter pacífic i apolític, seguirà el mateix recorregut que anteriors convocatòries. La concentració serà a la plaça de la Badalota de l’Arboç a les 17 hores i, des d’aquest punt, la comitiva continuarà fins a la rotonda de la Puntaire, a l’entrada del nucli urbà.
La Plataforma continuarà amb aquest tipus d’accions com a mesura de pressió per aturar el CIM, juntament amb les sessions informatives que tenen com a objectiu principal donar a conèixer a l’opinió pública el fort impacte mediambiental i el model de vida insostenible que el Logis Penedès duu a tot el Penedès

(Per descarregar el cartell de la mani en PDF: http://no.fem.el.cim.googlepages.com/12112006_manifestacio_nfc.pdf)
Mira també:
http://www.nofemelcim.org

This work is in the public domain

Comentaris

VIDEO de l'acció a sant jaume
09 nov 2006
TOTHOM A LA MANI CONTRA EL MEETING POINT!!
EL DISSABTE 11NOV A LES 12H DES DE LA PLAÇA DELS PA�SOS CATALANS (SANTS BARCELONA)

ja podeu veure el video de l'acció a sant jaume a www.noalplacaufec.net!
Sindicat Terrassa