Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : especulació i okupació
Avui Versió RAC1 fa un programa sobre el Barcelona Meeting Point
08 nov 2006
Avui dimecres 8 de novembre el programa versióRAC1 parlarà de les novetats que presenta el Saló Barcelona Meeting Point.
El programa Versió RAC1 d'en Toni Clapés, fà avui un programa sobre el Barcelona Meeting Point, per cantar-ne les excel·lències.

Si voleu comunicar-vos amb el programa, podeu fer-ho a:

versio ARROBA rac1.net

Expliqueu que en penseu d'aquest saló de l'especulació!!!

Fins la vivenda sempre!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui Versió RAC1 fa un programa sobre el Barcelona Meeting Point
08 nov 2006
ahir vaig veure que dins del BMP la Generalitat trifàsica ha posat un stand enmig de totes les immobiliàries on reprodueix en grans lletres l´article 47 del nou "esta-q-put" on ens diuen:

"ARTICLE 47. HABITATGE
Els poders públics han de facilitar l'accés a l'habitatge mitjançant la generació de sòl i la promoció d'habitatge públic i d'habitatge protegit, amb una atenció especial pels joves i els col·lectius més necessitats. "

No tenen vergonya!!!
Re: Avui Versió RAC1 fa un programa sobre el Barcelona Meeting Point
08 nov 2006
Interesant el que diu avui al seu editorial La Vanguardia, recordem que és un dels principals patrocinadors i publicistes d'aquest esdeveniment. La vanguardia apunta, els especuladors disparen i els polítics diuen que si a tot:

Editorial d'avui a la Vanguardia

Meeting Point

EL pujante protagonismo del sector de la construcción en la economía española y europea se refleja en el fuerte crecimiento que registra el salón inmobiliario Barcelona Meeting Point, inaugurado ayer, que supera ya los 70.000 metros cuadrados de exposición. Todo un récord que lo convierte en el mejor salón de su historia y que le permite consolidarse como uno de los tres mejores de Europa. En este sentido, Barcelona marca el pulso del sector inmobiliario europeo, junto con Cannes y Munich.

El salón de Barcelona no sólo es plataforma para la realización de importantes negocios, como lo demuestra que el año pasado se cerrasen operaciones por valor superior a los 5.000 millones de euros, sino que también es centro internacional de debate sobre los problemas y las tendencias del sector, con la asistencia de destacados empresarios y profesionales de todo el mundo. No en vano España es el país europeo en el que la construcción registra las mayores tasas de actividad.

Pero Barcelona Meeting Point tiene el acierto, además, de combinar los negocios con una gran oferta de productos inmobiliarios no sólo para profesionales sino también para particulares, lo que la convierte también en un certamen ciudadano del máximo interés.

Nacida hace tan sólo diez años, Barcelona Meeting Point es, en suma, el ejemplo de una feria de éxito, que consolida a la ciudad como punto de encuentro de uno de los sectores más importantes de la economía, y que revalida el buen trabajo de sus organizadores en su concepción y realización. Todo un ejemplo que seguir en otros sectores para afianzar el liderazgo barcelonés como ciudad de ferias y congresos.

-----

sense comentaris
Re: Avui Versió RAC1 fa un programa sobre el Barcelona Meeting Point
08 nov 2006
per suposat sobre l'acció de protesta només apareixen dues línies amagades al final de la pàgina dedicada a l'esdeveniment a la secció central.
Re: Avui Versió RAC1 fa un programa sobre el Barcelona Meeting Point
08 nov 2006
sobre la trobada de germanor ahir a la plaça sant jaume:

Dues persones s'encadenen a un bidó de ciment a la porta de la Generalitat (plaça Sant Jaume, Barcelona) i dues més als fanals del davant en una acció contra el Barcelona Meeting Point. Amb l'acció es vol denunciar l'aliança de les administracions dites "públiques" amb les empreses immobiliàries i constructores. Un grup de gent de diferents barris, pobles i lluites en defensa del territori dóna suport a l'acció.

La policia comença a intervenir. Identifiquen a les quatre persones encadenades i a diversa gent que es trobava a la plaça. A les 13h fa un cordó policial aïllant el bidó de ciment. Els antiavalots arriben poc a poc fins a ajuntar-se prop de 15 furgonetes. A les 13:40h comencen a utilitzar una radial, martells percutors, cisalles de tots tamanys, etc. Una hora i mitja després treuen a aquestes dues persones. Triguen més de mitja hora en treure a les dues persones encadenades als fanals.

Aquestes quatre persones surten pel seu propi peu del Palau de la Generalitat i l'acció es dóna per acabada. Les accions en defensa del territori i contra l'especulació continuen.


Aviat tindrem un video de l'acció penjat a internet; ahir no va poder ser per problemes tècnics.


altres enllaços:
http://barcelonaldia.wordpress.com/2006/11/08/el-meeting-point-desencade/
http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2127127
http://www.elpais.es/articulo/cataluna/Cemento/especulacion/elpepiautcat/
http://www.europapress.es/noticia.aspx?cod=20061107192604&ch=175
http://app.quediario.com/buscador/documento.jsp?id=1280849&edicion=BAR
http:// www.noalplacaufec.net


NOTICIA A CONTRA-INFOS:

## VE�NAT CONTRA L'ESPECULACIÓ ##


1.- ** Les lluites contra l'especulació estrenen el Barcelona Meeting Point amb una doble acció coordinada **
.- Dues dones s'encadenen a un bidó de 500 quilos i dues més a les faroles davant la Generalitat -.
.- Diverses accions descentralitzades acabaran amb la manifestació «Tanquem el Meeting Point» del proper dissabte -.


Barcelona.- Les lluites contra l'especulació immobiliària i urbanística han fet acte de presència a la inauguració de la desena edició del Barcelona Meeting Point amb una doble acció coordinada. Dimarts 7, a quarts d'onze del matí i
coincidint amb la inauguració del saló immobiliari, s'han desplegat dues grans pancartes amb els lemes «Meeting Point, crim organitzat i il·legal» i «Prou especulació, Can Vies es queda», des d'una grua situada a la plaça de les Arenes. Els mossos d'esquadra han identificat i retingut durant una hora a les quatre persones que havien realitzat l'acció. Una hora després, a les 11.20, dues dones s'han encadenat en un bidó de 500 quilos de ciment just a l'entrada de la Generalitat a plaça Sant Jaume. Davant del bidó, dues persones més s'han penjat i encadenat dalt de les faroles, amb una cinquantena de persones que ha donat suport a l'acció de denúncia a la fira immobiliària. Una hora i mitja després, ha arribat un dispositiu dels mossos d'esquadra que ha intentat trencar l'encadenat del bidó sense èxit. La policia, davant el fracàs del primer intent, ha anat a cercar equipament pneumàtic per desencadenar a les dues dones, mentre arribaven més efectius i rodejaven la plaça. A tres quarts de tres de la tarda, han desencadenat la primera persona del bidó i a dos quarts de quatre, han desencadenat l'última. Totes quatre han estat
identificades. Els mossos han utilitzat una radial i la força, fet que ha provocat les queixes dels encadenats i del grup de suport, davant la mirada de l'equip mèdic desplaçat davant la Generalitat que no ha intervingut en cap moment.

Més accions i la jornada «Tanquem el Meeting Point»
Tal i com ja havien anunciat i sota el lema «Es riuen de nosaltres a la cara», aquesta setmana s'han convocat diverses accions descentralitzades en contra l'especulació immobiliària i urbanística que acabaran amb una manifestació dissabte 11 cap al Meeting Point. El dimecres 8, a la una del migdia, l'Assemblea Popular pel Dret de la Vivenda, coneguda també com a V de Vivienda, ha anunciat que assistirà a l'acte inaugural de la gran fira immobiliària en qualitat de delegació ciutadana.

Diversos membres de l'Assemblea actuaran com a «observadors ciutadans per considerar la possibilitat de clausurar l'event en el mateix moment de la seva obertura, entenent que vulnera drets fonamentals com el dret de la vivenda».
El govern segueix sense respondre a Nacions Unides Nacions Unides ha sol·licitat al govern espanyol avaluar el compliment del dret a la vivenda a l'Estat espanyol del 20 de novembre a l'1 de desembre, a través del
relator Milloon Kothari. Tretze dies abans, el govern encara no ha donat resposta a les dates proposades per l'ONU. L'Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals exigeix al govern que permeti la visita del relator i també
denuncia les traves que s'han anat interposant des de l'executiu, a l'estudi sobre
aquest dret fonamental.

V de Vivienda + Contra-Infos 7/11/06
Sindicat Terrassa