Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
PSC, ERC i ICV còmplices de la tortura! -segellats 3 col·legis electorals-.
08 nov 2006
El passat 1 de novembre van aparèixer a la ciutat de Lleida tres col•legis electorals segellats amb silicona.

En les portes d’aquests també s’hi podia trobar octavetes que demanaven a les persones convocades a les urnes que no votessin als i les còmplices de la tortura.
Aquesta acció simbòlica, solidària i anònima pretenia denunciar la complicitat que ha mostrat el tripartit (PSC, ERC i ICV) amb la tortura i els i les torturadores.


Aquesta acció simbòlica volia dir als i les votants que la tortura segueix existint i que cap partit, ni els anomenats de dretes ni els anomenats d’esquerres, tenen intenció d’eradicar-la.


Aquesta acció simbòlica intentava que es difongués -encara que els mitjans de comunicació ho silenciar- el cas del jove de Torà. Que es conegués que després de més de 3 anys i mig aquest jove encara està esperant que es dugui a terme el judici a l’Audiència Nacional i que la seva denúncia per tortura encara no ha sortit del jutjat d’instrucció.


Aquesta acció anònima no té a veure directament amb la campanya del jove però si és una mostra de la solidaritat amb el seu cas.


PSC, ERC i ICV emparen i permeten la tortura!

Prou tortures!

Absolució pel jove de Torà!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: PSC, ERC i ICV còmplices de la tortura! -segellats 3 col·legis electorals-.
08 nov 2006
jaja la campanya del vot nulva fracassar fins i tot a Torà, només 30 vots. Feu bastanta peneta eh?
Re: PSC, ERC i ICV còmplices de la tortura! -segellats 3 col·legis electorals-.
08 nov 2006
Evidentment que la campanya del vot nul pretenia anar una mica més enllà dels 30 vots nuls, però jo no en diria fracàs sinó que li buscaria altres motius...

No sé de que te n'alegres... A tu ni et va ni et vé? O potser te n'alegres perquè ets un torturador o torturadora, o n'ets el o la seva còmplice que en el fons vé a ser el mateix. Aleshores el o la que em fas peneta ets tu pel grau d'ignorància que demostres...

La tortura no es pot permetre, ni a Torà ni enlloc!
Re: PSC, ERC i ICV còmplices de la tortura! -segellats 3 col·legis electorals-.
08 nov 2006
que la "gent" no votaria en vot nul en massa ja era sabut... i creus que aquest era l'objectiu?

En part, però el tema era aprofitar per fer campanya i recordar els fets a la gent, al marge dels vots que s'obtinguessin... recordar als habitants de l'alta segarra, i on méses pogués, que el tema segueix obert i que cal pressionar per que es jutgin les tortures d'una punyetera vegada. No s'anava a aconseguir cap diputat, sinó a aprofitar la conjuntura per denunciar uns fets, al marge dels vots que s'obtinguessin.

De que hagués servit treure més vots? No era aquest l'objectiu.

Apa, vagi bé tiu super normal (per oposicó a marginal) i que disfrutes de la vida (per la pena que fem). Segueix el teu camí de felicitat, que nosaltres sabem quin camí és el nostre.

Absolució pel jordi de Torà.
Mossos torturadors.
Re: PSC, ERC i ICV còmplices de la tortura! -segellats 3 col·legis electorals-.
09 nov 2006
Només felicitar a tota la gent que treballa per tal de difondre un tema tant important, cruel i real com és el de la tortura. Crec, que mentres no disposem de mitjants reals per expressar tot el que el sistema amaga, s'hauran de seguir empleant aquests mètodes, tant legítims com necessaris.
Pel que fa al "marginal i feixista intel·lectual" que ha escrit abans, només li vull preguntar si, forma part d'algun cos de l'Estat?, si no ha entès el missatge o el que es pretenia a la campanya?,o bé el pitjor.Tens una postura favorable amb els fets que succeeixen dins els departaments policials de l'Estat?

No a la tortura.
Absolució Jordi!
Sindicato Sindicat