Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Justícia Para Hamid
07 nov 2006
dijous 9 de novembre, concentració front l'audiència provincial de Barcelona (Arc de Trionf) a les deu del matí.
El pasado día 2 de enero del 2005 Abdelhamid Ouladi, vecino de Cervera, fue asesinado en una finca a 2 kilómetros de Cervera. Las investigaciones policiales llevaron a la detención de tres personas tres días después de los hechos. Dos testigos afirmaron ver subir en una furgoneta a los tres acusados y a la víctima la madrugada de los hechos, furgoneta la misma en la que se encontraron manchas de sangre de Hamid. Unos días mas tarde, otro testigo afirmó ver escapar la furgoneta a toda velocidad del lugar de los hechos.

Pese a todas esas pruebas incriminatorias, los tres acusados quedaron en libertad sin tener en cuenta que son conocidos en Cervera por sus actitudes explícitamente violentas y que formaron parte de una banda de estética neonazi que ejercía la violencia indiscriminada y rutinariamente, mayormente contra inmigrantes, jóvenes y homosexuales.

Desde la Plataforma Justicia para Hamid, consideramos muy preocupante que el caso del homicidio siga aun sin resolver, que se hayan omitido pruebas consistentes, y que se haya resuelto el caso a pesar de las recurrentes inconsistencias e incluso negligencias durante el proceso, dejando libres a los tres acusados, considerando además el clima de tensión que esto supone en Cervera y sobretodo entre la comunidad inmigrante.

Este jueves se resuelve el recurso presentado y reclamamos a la audiencia provincial de Barcelona, a la cual se ha apelado, que declare nulo el juicio e investigue las numerosas negligencias durante el sumario. Por ello convocamos el jueves 9 de noviembre a una concentración frente la audiencia provincial de Barcelona (Arc de Trionf) a las diez de la mañana.


*** ***

Justícia Para Hamid


El passat dia 2 de gener del 2005 Abdelhamid Ouladi, veí de Cervera, va ser assassinat en una finca a 2 quilòmetres de Cervera. Les investigacions policials van dur a la detenció de tres persones l'endemà passat l'altre dels fets. Dos testimonis van afirmar veure pujar en una furgoneta als tres acusats i a la víctima la matinada dels fets, furgoneta la mateixa en la qual es van trobar taques de sang de Hamid. Uns dies mes tarda, altre testimoni va afirmar veure escapar la furgoneta a tota velocitat del lloc dels fets.

Malgrat totes aquestes proves incriminatorias, els tres acusats van quedar en llibertat sense tenir en compte que són coneguts a Cervera per les seves actituds explícitament violentes i que van formar part d'una banda d'estètica neonazi que exercia la violència indiscriminada i rutinàriament, majorment contra immigrants, joves i homosexuals.

Des de la Plataforma Justícia para Hamid, vam considerar molt preocupant que el cas de l'homicidi segueixi àdhuc sense resoldre, que s'hagin omès proves consistents, i que s'hagi resolt el cas a pesar de les recurrents inconsistències i fins i tot negligències durant el procés, deixant lliures als tres acusats, considerant a més el clima de tensió que això suposa a Cervera i sobretot entre la comunitat immigrant.

Aquest dijous es resol el recurs presentat i vam reclamar a l'audiència provincial de Barcelona, a la qual s'ha apel·lat, que declari nul el judici i investigui les nombroses negligències durant el sumari. Per això convoquem el dijous 9 de novembre a una concentració front l'audiència provincial de Barcelona (Arc de Trionf) a les deu del matí.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat