Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Paraules per la Pau - novembre
06 nov 2006
Com cada primer diumenge de mes des de fa més de cinc anys, ahir vam fer Paraules per la Pau, una concentració contra vaixells de guerra i militarismes a partir de la creació d'espais de pau i art.
DSCN0230.JPG
DSCN0257.JPG
DSCN0262.JPG
DSCN0295-1.JPG
Aquest matí, 5 de novembre de 2006, hem fet Paraules per la Pau.

Aquest cop hem muntat espais de pau i art amb la col·laboració de Moluco & Vic i les seves interpretacions de jazz.

Hem pogut comptar, també, amb la col·laboració especial dels components del vaixell dels bojos (http://www.azart.org) que estan a la drassana de la Confraria de pescadors fent reparacions en el seu vaixell i fent gestions per quedar-se a Tarragona unes setmanes per oferir les seves representacions.

La cosa ha anat de conya (gràcies a ambdues col·laboracions!) i s'ha aplegat un públic entusiasta que ha seguit encantat tant el jazz com la representació.
Podeu veure les fotografies de l'acció a la nostra web http://usuaris.tinet.org/tgnapau
també podeu veure més coses sobre el vaixell dels bojos a la seva web http://www.azart.org Cal esmentar el seu interès en contactar amb artistes locals (interessats/des envieu emails a az ARROBA azart.org)

Pel proper primer diumenge de desembre tenim previst canviar llibres per joguines bèl·liques entre d'altres coses com, per exemple, una nova representació del vaixell dels bojos (si encara són per ací. Esperem que si perque entre vaixells de guerra o vaixells dels bojos la tria no té color).

Per cert, com que un dels comentaris a les nostres accions ens va fer molta gracia afegim una fotografia de l'aniversari d'un dels teletubbis. Sense una mica d'amistat, quelcom més que l'activisme no faríem res de bo ;-)
Mira també:
http://usuaris.tinet.org/tgnapau

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat