Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Nova agressió espanyolista a Girona
04 nov 2006
El portaveu de la CUP a Girona, Jordi Navarro, ha denunciat que divendres a la nit dos nois el van atacar i increpar amb insults espanyolistes al barri de Taialà de Girona. Els sospitosos també han denunciat Navarro per agressions.
Navarro va explicar a aquest diari que, cap a les onze de la nit, sortia de casa d'un amic a Taialà. Tenia la moto en una plaça i duia una samarreta amb referències independentistes. Diu que, quan provava d'engegar la moto, un cotxe vermell va irrompre a la plaça. En van baixar dos joves que, amb més gent, el van envoltar i increpar (amb insults com ara «catalán de mierda»).

Segons Navarro, un dels dos nois del cotxe li va prendre unes claus, però no pas la de la moto, la qual va engegar i va fugir. Diu que va anar cap al passeig de la Copa, on hi ha les barraques de les Fires. Quan era a l'avinguda de França, a punt d'arribar-hi, el mateix cotxe vermell li hauria barrat el pas i l'hauria fet caure a terra. D'acord amb la versió de Navarro, un dels ocupants va baixar del vehicle i li va clavar un cop de puny a la cara. Ell va demanar ajuda i els dos joves van marxar. Cap a la una de la matinada, uns municipals es van presentar a casa de Navarro i li van demanar que els acompanyés a comissaria perquè l'havien denunciat per uns atacs. Després de signar la notificació dels fets, va presentar una altra denúncia per agressions.

D'altra banda, el portaveu d'Alerta Solidària, Lluís Sales, va explicar que, ahir a la matinada, un mosso va agredir un menor a Girona. L'afectat és un maulet de Figueres que tornava de barraques amb una colla, cantant pel carrer. L'agent hauria clavat un cop de puny a la boca del noi al·legant que alterava l'ordre públic. Ahir era previst que la víctima denunciés els fets als jutjats de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Nou incident a Fires de Girona: antifeixista detingut
04 nov 2006
Cap a les 5 de la matinada d’aquest dimecres 1 de novembre, un militant antifeixista ha estat detingut per agents policials de paisà a l’entorn de les barraques de Girona. Amb màxima violència i amenaçant els companys que es trobaven amb ell, s’hi han llançat a sobre i se l’han endut cap a un vehicle dels Mossos d’Esquadra.

Fins al cap de dues hores, no s’ha notificat als concentrats que s’havien acostat a la comissaria que efectivament es trobava en dependències policials. Davant de les reiterades preguntes de familiars i amics, els funcionaris han negat en tot moment que aquella nit hagués ingressat cap detingut amb el nom de la persona detinguda; fet que ha generat certa inquietud durant dues llargues hores. A mig matí s’ha sabut que hauria estat detingut per lesions – que s’haurien produït en el transcurs d’una baralla amb un grup feixista al mateix recinte de barraques – i també per desobediència. No passarà a disposició judicial fins demà, quan s’espera que sigui posat en llibertat.


Alerta Solidària vol denunciar l’enèsim incident relacionat amb els cossos policials aquest any a Fires de Girona. En un primer moment el cos que hauria identificat al detingut hauria estat la Policia Municipal, que no ha parat de realitzar tasques d’aquest tipus durant tots els dies que duem de Fires. Un cop s’ha realitzat la detenció, el desplegament de Mossos a barraques ha tornat a ser espectacular. Les persones que hi eren presents han destacat l’agressivitat dels agents del cos autonòmic, fet que també han pogut confirmar els companys que s’han acostat a comissaria – a qui s’ha fet fora de davant de l’accés -. Aquest detenció es produeix, de fet, tres nits després que un militant de Maulets rebés un cop de puny a la boca de part d’un agent dels Mossos d’Esquadra.

Alerta Solidària
Re: Nova agressió espanyolista a Girona
04 nov 2006
això de catalán de mierda es la tipica excusa manipuladora per a englobar en un mateix sac català i separata amb afany de fer-se les victimes. Es lo mateix de putos vascos que mai ningú els hi crida als etarres i sempre es queixen de lo mateix. En tot cas, cada persona es lliure de portar la roba que vulgui aixi com de ferse responsable de les consequencies que li pot comportar. Si un feixista o simplement un patriota espanyol tindria problemes de passejarse per Gracia amb simbologia pues que un indepe en tingui tambe a casa seva es de lo mes normal. Qui sembra vents recull tempestats, que injuria Espanya, mai mes podrar anar tranquil pel carrer, perque sempre es trobara algu que li recordarà les seves parauletes.Que no es pensin que tenen carta blanca i inmunitat per fotre a parir tot, deu i poder anar amb el cap ben alt, perque quan menys s´ho pensi n´hi surtirà algun amiguet i admirador anonim que li abaixara de cop, i amb raó.
A xuparla pringats!
Re: Nova agressió espanyolista a Girona
04 nov 2006
Si llega a ser una camiseta de Ciutadans y el que increpa es una estudiante de la UAB, os hubiera parecido de puta madre. Os jodeis.
Re: Nova agressió espanyolista a Girona
04 nov 2006
Com deia algú:

Pau entre pobles, guerra entre classes!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more