Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Argentina, España,,, Quien es el culpable,,, quien dejo libre a Mozer Al Kassar.
03 nov 2006
Implicancias no estudiadas del Jefe de Al Qaeda en España....
ARGENTINA - ESPAÑA-Pensamos que ES MIEDO , TERROR, pero kaos en la red saco una larga nota. Autor(a)
ARGENTINA - ESPAÑA-Existe Censura en Kaos en la red o simplemente MIEDO
Fecha de creación
03nov 23:45
Fecha de edición
03nov 23:55
Puntuaciones
Puntuación actual: 0
Licencia
Este trabajo pertenece al dominio público
Represion, auto represion, Derechos, y mucho MIEDO.
ARGENTINA ---- ESPAÑA
HOY KAOS EN LA RED SACO UNA NOTA DONDE SE


PLANTEABAN UNA SERIE DE INSOLITAS CONCLUSIONES....LAS NOTA SE TITULA ,,,,,
MAS O MENOS ,,,,ASINO TIREN MAS BASURA TERRORISTA A SUD AMERICA


ARGENTINA -- ESPAÑA


ES DECIR QUEREMOS QUE SUD AMERICA ESTE LIBRE DE BASURA ,, NUCLEAR TERRORISTA Y LO QUE SEA,...

NO QUEREMOS QUE BASURA TIRE BASURA,,,,,

LA NOTA PLANTEABAN ,,,, PORQUE BALTAZAR GARZON DEJO LIBRE AL CRIMINAL MOZER AL KASSAR.... QUE PARTIO A PROTEGERSE EN ARGENTINA,,, Y LE FUE OTORGADA LA CIUDADANIA ARGENTINA DE FORMA IRREGULAR.....POR SUPUESTO NINGUN MIEMBRO DE LA JUSTICIA ARGENTINA O ABOGADO DIJO.... NADA PORQUE NO QUIEREN TERMINAR CON UN TIRO EN LA CABEZA.

PERO LA PREGUNTA ES SI MOZER AL KASSAR ESTARIA PRESO,,,, NO SE HABRIA DESARTICULADO LA RED TERRORISTA EN ESPAÑA Y NO UBIESE SUCEDIDO EL ATENTADO DE MADRID Y DE LONDRES......

PORQUE SE DEJO LIBRE A UN TERRORISTA QUE ORGANIZO LA RED TERRORISTA DE MADRID,,,,,

SOLICITAMOS QUE EL SEÑOR GARZON Y SUS
COLEGAS NO TOMEN SUD AMERICA COMO RETRETE.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Argentina, España,,, Quien es el culpable,,, quien dejo libre a Mozer Al Kassar.
03 nov 2006
Porque el Terrorista Mozer Al Kassar quedo libre en España,,,,,,,,,,,,,,
Si estaria preso ,,, se pudo haber destruido el ataque de Madrid.............

Solicitamos que no tiren mas basura a Argentina,,,

Sr. Garzon,,,,, en Argentina ,,, tambien hay seres humanos....
Re: Argentina, España,,, Quien es el culpable,,, quien dejo libre a Mozer Al Kassar.
04 nov 2006
De Lockerbie-affaire, die op 21 december '88 ontstond met het neerstorten van een Pan Am-vliegtuig ten gevolge van een bomaanslag, heeft eind januari 2001 in Den Haag zijn 'besluit' gevonden. De internationale goegemeente, en de media slikken dit.
In Vrij Nederland werd echter op 29 april 2000 onder de titel 'Het Lybische balletje in de Amerikaanse goocheldoos' het volgende geschreven.
De Palestijnen Jibril en Khreesat bleken bij de aanslag betrokken te zijn. Ahmed Jibril was de leider van het Volksfront voor de bevrijding van Palestina, Khreesat was zijn bommenspecialist. Na een onderzoek kwamen vier van de vijf bommen van Khreesat boven water; "de zesde moet die van de Pan Am zijn."
Op 11 mei '89 bevestigde een anonieme FBI-functionaris de betrokkenheid van de beweging van Jibril.
De oud-medewerker van de Israëlische Mossad Juval Aviv, de directeur van het detectivebureau Interfor, dat door Pan Am was ingeschakeld, ontdekte het bestaan van een drugslijn tussen het Midden-Oosten, Duitsland en de USA, geëxploiteerd met medeweten van de CIA. De heroïne was afkomstig van de Syrische drugs- en wapenhandelaar Mozer Al-Kassar. Die speelde in 1985 en '86 een rol bij de heimelijke leverantie van wapens door de USA aan Iran (Irangate). Een op eigen houtje opererend team van de CIA zou al-Kassar beschermen, onder de code-naam operatie-Corea, als hij ze op de hoogte zou houden van het lot van Amerikaanse en Britse gijzelaars, onder wie Terry Waite, vastgehouden in Libanon door Iran gefinancierde Hezbollah-strijders. Al-Kassar onderhield ook betrekkingen met de geheime dienst van Syrië, dat in Libanon de lakens uitdeelde. Zijn vrouw was familie van president Assad van Syrië. Juval Aviv ontdekte dat drugskoeriers van al-Kassar op de luchthaven van Frankfurt een onschuldige koffer incheckten voor naar de USA. Turkse medeplichtigen verwisselden hem voor een met een paar kilo heroïne. "De CIA stond erbij en keek ernaar."
Ook Jibril had lucht gekregen van deze smokkelroute van Al-Kassar. Hij wilde een bom laten meeliften in een door de CIA beschermde heroïnekoffer. Door 'extremistische Turken' op de bagageafdeling werd dat verzorgd, een ook omgekomen nietsvermoedende Libanese Amerikaan Khalid Jafaar uit Detroit had als Trojaans paard gediend. De Amerikaanse overheid liet (en laat) niets los over de operatie-Corea uit 'staatsveiligheid'.
Lester Coleman, voormalig lid van de Amerikaanse Defence Intelligence Agency (DIA) kende Jafaar toen die bij de Drugs Enforcement Administration op Cyprus was, en als informant/infiltrant betrokken was bij heroïnetransporten naar de USA, in samenwerking van de DEA met de CIA.
De republikeinse regering van George Bush zag een "monsterachtig groot schandaal op zich afkomen".
Vrij Nederland schreef: "Het ziet ernaar uit dat de verdediging van de Libische verdachten straks geen bom nodig heeft om de Schotse aanklacht op te blazen." Ik schreef aan VN: Dat blijft nog de vraag... op 2 mei 2000.
Dat is nu gebleken. Toevallig is nu de zoon van Bush president van de USA...
Barbertje moet hangen. De 'dader' heeft nu levenslang gekregen. Net zoals Van der Waals als de schuldige van het Englandspiel werd veroordeeld. Maar, net als toen: wie de opdracht gaf is niet uit de bus gekomen!
Onderwijl is Al Amin Megrahi, die de bom maakte, veroordeeld tot levenslang, en Fhimah vrijgesproken. Op 4 februari zou Khadafi met bewijzen komen voor hun onschuldigheid, en de werkelijk schuldigen aanwijzen. Maar er kwam niets van.
Bush heeft, voorzichtig en sussend, verklaard geen stappen tegen Lybië te zullen ondernemen
Sindicat