Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-AIT de Terrassa] Continuen les concentracions als Mercadona de Terrassa
03 nov 2006
Dissabte passat 28 d’octubre la CNT-AIT de Terrassa es va concentrar de nou davant de dos Mercadona de la ciutat, concretament els situats a la Rambla d'Ègara i al carrer Galileu. Entre els dos Mercadona es van repartir mil octavetes amb la foto i l’explicació de l’agressió al company en vaga, comesa per sicaris de l’empresa, així com altres dos mil octavetes explicant la política laboral d’aquesta empresa i fent una crida al boicot als seus productes fins que es solucioni el conflicte.

Així mateix es va comunicar a clients i treballadors/es la infinitat de sentències, de tribunals suprems a tot l’estat, que acumula Mercadona per vulnerar drets laborals i socials. Es van fer crides al boicot i a la necessitat d’afiliar-se al Sindicat de Comerç per a defensar-se de les agressions presents i de les futures, que empreses com Mercadona planifiquen en els seus ombrívols despatxos, amb l’únic objectiu d’incrementar els seus beneficis a costa d’acomiadaments i de les condicions de vida dels treballadors/es.

Dissabte que ve, 4 de novembre, la CNT-AIT es concentrarà a les 10 hores en el sindicat de Terrassa per a acudir a noves concentracions.

Confederació Nacional del Treball - Associació Internacional dels Treballadors/es
Federació Local de Sindicats de Terrassa
Secretaria de Premsa
Mira també:
http://www.cnt.es/noticia.php?id=2780
http://www.cnt.es/mercacoso

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat