Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Absolució encausats dels Monjos (avui a les 20.00 concentracions solidàries )
02 nov 2006
Demà 3 de novembre de 2006 haurà arribat el dia,apartir de les 9 del matí els joves encausats dels Monjos que l'any 2003 a dependències de la Guàrdia Civil van patir tortures físiques i psicològiques,demà seràn jutjats a Vilanova i la Geltrú,amb l'acusació de danys,desordres públics i atemptat a l'autoritat pel so lfet de defensar l'integritat física d'un magrebí durant una agressió feixista al concert de festa major dels Monjos!
cartell_judici.jpg
Dna4.jpg
La coordinadora antirepressiva del Penedès ha convocat per avui dijous dues concentracions simultànies en solidaritat amb els encausats i per condemnar l'actuació de la Guàrdia Civil.

Es convoca a les 20.00 hores a la plaça dels ajuntaments de Vilanova i Vilafranca una concnetració de protesta al judici de demà.

Demà divendres dia 3 de novembre a les 9:00 hores del matí concnetració davant els jutjats nous de Vilanova i la Geltrú,Rambla Exposició num.103.


ABSOLUCIÓ ENCAUSATS DELS MONJOS!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolució encausats dels Monjos (avui a les 20.00 concentracions solidàries )
03 nov 2006
Se sap alguna cosa de com ha anat el judici?
Re: Absolució encausats dels Monjos (avui a les 20.00 concentracions solidàries )
03 nov 2006
Doncs sí, el judici en sí no s'ha realitzat i s'ha canviat de data.

La qüestió principal és que la jutgessa ha admès una resolució per part dels advocats defensors, que demanava, es jutgés també al cos policial Guàrdia Civil en motiu de les denúncies d'agressions físiques presentades pels processats independentistes.
Com que la jutgessa ho ha acceptat es realitzarà un nou judici d'ací un any i mig on la Guàrdia Civil també s'hi presentarà com acusada.
D'entrada es valora positivament aquest fet entenent que quan més temps passa més es desacredita aquest sistema judicial com també els fets pels quals s'acusa els joves independentistes. Fins hi tot la policia local dels Monjos que també era present com a part acusatòria, es replanteja seguir endavant amb aquest procés judicial i s'espera que retiri la denúncia presentada, tot i què això últim està encara per veure. El que és segur és que fins hi tot un dels policies locals no ha reconegut a un dels processats. O sigui que poc pot argumentar en la seva acusació.
Ara per part dels processats pel cas dels Monjos només resta esperar la nova data del Judici mentre que per la Guàrdia Civil s'haurà de presentar a les citacions judicials on hauran de declarar, ...

Com a mínim, com ja he dit abans, s'ha aconseguit que apareguin com a part acusatòria i els advocats veuen amb molt bons ulls aquest fet.

Pel que fa a la resposta de la gent, s'ha concentrat un grup nombrós de persones en mostra de solidaritat, que en tot moment han estat escortats per 3 furgones i 2 cotxes de la policia Nacional.

Salut, lluita i solidaritat!!
Sindicat