Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
Valoració de la valoració feta per la realitat organitzativa denominada CAJEI sobre la Diada Nacional al País Valencià.
Valoració del 9 d'Octubre



Des de la CAJEI volem fer públiques les següents idees respecte la manifestació del 9 d'octubre a València:



·Que l'Esquerra Independentista, una vegada més, ha constituït els blocs més nombrosos dins de la manifestació. Gran part d'aquesta gent la representa el jovent del nostre païs, que cada dia tè mès clar que cal assolir un discurs rupturista davant el reformisme. L'Esquerra Independentista avança i açó s'ha d'entendre molt en positiu de cara a les importants convocatòries que en un futur s'esdevindran.



·Que la CAJEI, que es manifestava conjuntament amb Endavant al mateix bloc, valora molt positivament els avanços donats en aquesta diada. El jovent independentista i socialista va fer acte de presència per denunciar les agressions a la llengua, la cultura, l'horta, els costums...i per assolir un discurs ferm contra Espanya i contra el capital.



·Que, tal i com ja vam definir al comunicat conjunt amb Endavant, seguim apostant per treballar per la unitat popular, la qual ens permetrà crèixer en força i en influència. Des de la CAJEI continuarem treballant en aquesta línia al si de l'Esquerra Independentista, per aconseguir també major implicació, formació i expansió.



CAJEI (Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista)

______________

En el comunicat es fa referència a que el bloc de l'esquerra independentista era dels més nombrosos de la marxa, amb especial presència
del jovent. En aquest punt cal fer-se les següents preguntes:
a) quants blocs de l'EI hi havia?
b) quanta gent hi havia al bloc de la cajei?
c) si hi havia un altre bloc de l'EI, qui eren?
quants eren?

Responguem les preguntes:

En primer lloc, s'hi podia constatar la presència
d'almenys dos blocs diferents de l'EI (deixant a banda elements com el PSAN, MDT i altres...). En primer lloc, el format conjuntament per Endavant-OSAN i CAJEI, que tal i com ja feren públic en el seu moment, optaren per formar un bloc "ideològic" basat en la proposta "independència i socialisme". El segon bloc (per ordre de la marxa), era el de l'organització del jovent independentista revolucionari, Maulets. Que
no formà part del "bloc idelògic socialista" ja citat.

En segon lloc, i pel que fa a la participació en cadascun dels blocs, era evident que el segon bloc (per ordre de la marxa) era notablement més nombrós que el primer (el socialista). Des de la pròpia vivència de la marxa (i per les imatges obtingudes d'aquesta) ens hem permès quantificar
l'assistència a ambdós blocs:
150 - 200 persones, per a Endavant (120) + Cajei (30);
1.500 - 2.000 persones, per a Maulets.

En aquest punt, val a dir, que els arguments demagògics de barra de bar de l'estil "maulets omple la mani amb busos del principat", aquest any
serien especialment infames (no s'organitzà cap bus).

Això no pretenia ser un atac a CAJEI (per alguns integrants dels quals encara tinc respecte), sinó una reflexió al voltant d'aquell primer paràgraf del seu comunicat en el qual semblen voler atribuir-se (tot i la seva presència testimonial, que podria comparar-se a la del PSAN o MDT) part de l'èxit de la convocatòria.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
Ni el bloc ideològic tenia tan poca gent, ni maulets en tenia tanta. Ah, val, si vosaltres la teniu més gran.
Però ja que poses que hi havia 120 persones d'Endavant i 30!! de la CAJeI (supose que els altres 50 ens els regales). Caldria parlar-ne de si els 1500 o 2000 eren de Maulets. Somniant en el país de mai més, ens contareu una història histèrica que ens farà molt riure
jajaja
02 nov 2006
Maulos.jpg
En els cas que els 1500 o 2000 foren militants de Maulets al PV (sic! sic! sic!) com és possible que hi hagueren més estelades blaves que roges? és que Maulets fa un guiny a l'Estat Català aprofitant el 80 aniversari de Prats de Molló?
També em preguntaria com és que a l'inici de la mani, quan es veu qui té més militants... n'eren més al "bloc ideològic".

Però bé, són preguntes especulatives, com les teues afirmacions. I estem en contra de l'especulació, o no?
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
S'ho diu, s'ho creu i es queda tan agust!
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
A veure, sembla mentida que no s'adoneu que qui obri el fil és un intoxicador o algú que no milita enlloc. Cap militant va a escriure aquestes coses en un lloc públic, a més que l'anàlisi que en fa és patètic, cau per tots els costats i no cal ser militant per fer-lo.

Per favor, no doneu corda als intoxicadors i inicieu discusions estúpides.

Salut!
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
Aquesta tipus de valoració sembla estar feta per un apersona que o pensa en clau de moviment. Potser per un militant d'organització amb imaduresa política, que redueix els vanços del moviment en base a la quantitat, enlloc de la qualitat (i no em refereixo a la qualitat de la militància, sinó en la qualitat de la proposta politica!). O bé per algú, que des de fora l'esquerra independentista s'entesta per trencar futurs lligams entre les organitzacions de joves, i d'aquestes amb l'única organització política de "grans" del moviment amb un arrelament real arreu del pais.
Salut i lluita
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
És cert, al bloc de maulets no eren tants, però el que si és cert és que endavant eren pocs. Segurament les xifres del bloc d'endavant són correctes. Jo estava a la mani i, evidentment als blocs respectius no sols hi ha militants. El que si és cert és que sentir com un triomf el fet de valorar possitivament i de manera tan emfàtica un bloc de 400 persones és ser uns somiatruites. A València no hi ha massa indepes, però sobretot, el que no hi ha són indepes del rollo marxista com el que es porta endavant. Però que són molt lliures d'existir, eh? I currar s'ho curren, però no crec que arriben a arrossegar a les masses...
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
i qui ho farà?
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
Em sembla normal que el bloc unitari d'Endavant fòra més petit que el dels maulets sobretot si es diu que no n'hi havien busos.

Quan he llegit lo d'estelades blaves he vist que l'enfocament anava igual que el que ha escrit el fil buscar merder.

Malgrat que alguns no vulguin UNIM-NOS //*//
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
02 nov 2006
Què extrany un comunicat del 9 d'Octubre...
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
03 nov 2006
fora intoxicadors!
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
03 nov 2006
fora intoxicadors!
Re: Valoració de la valoració del 9-oct cajei
03 nov 2006
Al que somia truites:
Qualsevol persona/militant que té una mínima formació marxista sap que totes les organitzacions de l'Esquerra Independentistes són marxistes, més enllà que ho pose en un paper o no.
Fora intoxicadors d'indymedia
04 nov 2006
l'intoxicador diu que Maulets no són marxistes, ajjaja, ara resultarà que són liberals com el carod XD. Deixem-nos de picabaralles, junts podem fer moltes coses i tant maulets com la cajei s'esforcen a treballar cadascú amb les seves possibilitats. Però sense teòrics potents al darrera personalment crec que les diferències "ideològiques" són més una qüestió simbólica. Primer creix el moviment, després es ramifica.

Respecte al comentari anti-especulació, m'agradari recordar que Karl Marx és un filòsof antimetafísic però amb una part especulativa.

I per acabar, dir al que ha ficat "Estat Catlà" per enmig que ja està bé d'embrutar-los el nom: si bé és cert que se'l van embrutar ells mateixos als anys 90 amb aquell líder racista, aquest estigma s'ha reduplicat i repetit durant 16 anys com si no fóssin res més que aixó. D'"Estats Catalans" n'hi ha DOS, un que és una sola persona (el feixista-racista) que usa el nom per fer propaganda a la escòria d'UNC-33 i un altre de molt decent que tot i ser poquets s'estàn esforçant molt per tornar a ser un contrapoder més com en les époques de macià.

Encara que tinguin poca repercussió social, l'"Estat Català" autèntic, socialista, és un col·lectiu perfectament candidat en un futur a formar part de l'EI.

CONCLUSIÓ: Som menys diferents del que ens creiem i molt d'imbècil aprofita per intoxicar. Anem amb peus de plom. I precisament pretenc el contrari del capullo que ha posat el post i h afet diverses intervencions cambiant-se de nom -no té altre nom que capullo-, dir que arribarà un moment on ens haurem de plantejar unir l'EI d'alguna manera (però sense presses, en base a fórums o el que sigui, tot arribarà de forma natural). Per això és necessàri motivar a la militància i que aquesta augmenti la seva longevitat en el moviment.

UNITAT! UNITAT! UNITAT!

Ja els agradaria als Ciudadanos tenir la base social i el potencial que tenim nosaltres.

Salut i revolta!
Sindicato Sindicat