Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Davant el concert neonazi celebrat en Yunquera d'Henares
30 oct 2006
antifa-plakat.jpg
Davant el concert neonazi celebrat en Yunquera d'Henares


La Coordinadora Antifeixsta de Guadalajara, davant el concert neonazi celebrat en la localitat de Yunquera d'Henares (Guadalajara), en el polígon Urraque, sector 12, naus 1 a la 6, declara el següent

La Coordinadora Antifeixsta de Guadalajara, davant el concert neonazi celebrat en la localitat de Yunquera d'Henares (Guadalajara), en el polígon Urraque, sector 12, naus 1 a la 6, declara el següent:

1-Aquest concert té la validesa legal que el Subdelegat del Govern ha volgut donar atès que la celebració d'aquest esdeveniment era coneguda per part del Ministeri de l'Interior i del propi Consistori de Yunquera des de feia diverses setmanes. El realment greu és que aquest és el segon concert de rellevància per al moviment neonazi que se celebra a Guadalajara, que té el recer legal del partit feixista Aliança Nacional. Igualment declarem l'absoluta complicitat de l'alcalde de Yunquera (PSOE) Jose Luís González, coneixedor d'aquests fets.

2-Amb això estem parlant que la Delegació de Govern ha autoritzat un concert de tint xenòfob i feixista a Castella-la Manxa, i el contingut del qual és obertament il·legal.

3-Aquest esdeveniment cridat “*berian Fest� és d'àmbit internacional, i en els voltants del lloc s'ha trobat propaganda de tint feixista de perilloses organitzacions ultradretanes europees. Aquesta impunitat no es podria entendre si no existissin en les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat complicitats que donessin les garanties a aquests grups neonazis que poden celebrar un esdeveniment d'aquestes característiques a Guadalajara; és molt difícil d'ocultar la presència de centenars de skin heads neonazis en una ciutat tan petita si aquests no tinguessin la garantia de la impunitat de la qual gaudeixen.

4-En les hores prèvies al concert, es van registrar incidents en carrers cèntrics de Guadalajara protagonitzats per aquests individus d'extrema dreta, que van accedir a la ciutat en diversos autobusos i desenes d'automòbils.

5-Que a més, aquest esdeveniment internacional està organitzat per individus fitxats per la Policia Nacional, ja que estan implicats en delictes d'agressions i desordres públics, en concret dos habitants de Yunquera d'Henares sobradament coneguts per la seva militància feixista.

6-En aquest sentit vam assenyalar directament al Subdelegat del Govern a Guadalajara com responsable d'aquests incidents, doncs de primera mà coneixia la localització del concert, i a pesar del seu contingut il·legal, aquest va ser autoritzat.

7-D'altra banda, aquest concert es fa en un context generalitzat d'augment de les agressions nazis a Guadalajara i en tot l'Estat Espanyol, tolerat de manera visible per les Forces de Seguretat de l'Estat, i que té com punt de mira a aquells que no renunciem a la lluita contra un sistema injust i aquells que aquest mateix sistema ha marginat per raons de sexe, raça, religió o classe social. I no solament això, a Guadalajara és el segon concert que es fa d'aquest tint polític en uns pocs mesos. Cal recordar l'anterior concert celebrat en Pastrana.

8-Des de la Coordinadora Antifeixsta, anem a plantejar en pocs dies una resposta social a uns fets que vam considerar no han de quedar impunes. L'exaltació del genocidi, del racisme o l'homofòbia ha de ser combatuda fermament, però no solament respecte als elements més exaltats com els quals organitzen aquests esdeveniments, sinó també contra aquells que proclamant l'oblit cap a règims criminals com l'última dictadura feixista d'Europa, és a dir, l'Espanya de Franco, pretenen estendre el mateix missatge xenòfob i reaccionari.

NO A LES AGRESSIONS NAZIS!
NO A LA PROPAGANDA DEL GENOCIDI FEIXISTA!
NO A LES COMPLICITATS DELS FEIXISTES EN JUSTÃ?CIA I INTERIOR!
NO PASSARAN!

Coordinadora Antifeixista de Guadalajara
29 d'octubre de 2006.
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=2819

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more