Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el Catalunya 80
30 oct 2006
Portadapetita_cat80.jpg
Ha sortit el Catalunya 80

La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)

La podeu descarregar a htpp:pangea.org/catalunyacgt/index.htm

Continguts:

Reportatge
Pel dret a lâhabitatge de totes i tots, revolta popular contra lâespeculació.

Treball-Economia
La lluita per la readmissió a Seat. Entrevista a la Secció Sindical de CGT a Valeo Olesa. Després de la vaga del Prat, repressió pura i dura. Vaga a Valeo Olesa, per incompliment de Conveni. Poca seguretat a les obres de la línia 9 del Metro, nova línia del metro, nou web de CGT al Metro de Barcelona. La destrucció dâun model públic de televisió. Mobilitzacions al Banc de Sabadell per exigir la creació dâocupació. La precarietat en el món del periodisme. Sinistralitat laboral a Parcs i Jardins de Barcelona. Els accidents mortals creixen un 43,4% els primers sis mesos del 2006. Sopar del Pobre Anticapitalista a Terrassa. CGT sâimplanta a Autocares Molist SL. 3.300.000 hores extra en el primer semestres del 2006 a Catalunya. Els drets laborals, un tema per als arqueòlegs?


Tema del mes
Primer judici a lâEstat contra un activista antitransgènics.

Cronologia
Manifest contra la construcció dâun cementiri nuclear a Catalunya. Tercera Trobada de colâ¢lectius de la conca de lâEbre. Manual de Comunicació per a la CGT de Catalunya; caminada reivindicativa pel ferrocarril al Camp de Tarragona; llista dâAcció Social de la CGT; âEl tsunami urbanizadorâ?, nou llibre de Ramón Fernández Durán; i Cronologia.

Sense fronteres
Continua la repressió brutal al Sàhara Occidental; mobilització contra la guerra a Barcelona; i boicot a un segell commemoratiu de les relacions entre Espanya i Israel.

Social
La intoxicació mediàtica sobre el fet migratori; Barcelona al carrer pels drets dels immigrants; Federació de Colâ¢lectius dâImmigrants; Manifest per lâateisme; Quan es perd lâesperança el que queda és la dignitat; Situació dels transgènics a Catalunya;


Dinamita de cervell
LâAteneu Enciclopèdic i el patrimoni històric, El Cedall, per la difusió de la memòria llibertària; Una història sense argument: Dones i CNT entre 1910 i 1936; La tàctica enemiga i la nostra tàctica; Segona edició del Festival de Cinema Polític de Barcelona; Llibres âViaje a Repsolandiaâ?, âLa Revolución Libertariaâ? i âBotxins i repressors: els crims de Franco i els franquistesâ?,; i revistes âRojo y Negroâ?, âNotícia Confederalâ?, "Polémica" i "La Burxa".

Entrevista
Josep Cruanyes, de la Comissió de la Dignitat, està preparant la revisió del procés que va condemnar a mort el líder anarcosindicalista Joana Peiró.

Articles d'opinió
Joan Zambrana, Eduardo Galeano, Emili Cortavitarte, Joan Salvat-Papasseit, Ateus.org, Pepe Berlanga, Toni Ã?lvarez de l'Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pepe Gutiérrez, Maria Ãngels Rodríguez, Pep Cara, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 80
31 oct 2006
Una bona notícia només llevar-me. Comencem bé el dia.
Sindicat