Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Eleccions amb prohibicions
30 oct 2006
Ara que fins i tot els Mossos fan manis il·legals a plaça Catalunya... Ara que a la mateixa policia se li prohibeix fer manifestacions (benvinguts al club dels proscrits, encara que mai tindreu porres al davant). Ara que als estudiants se’ls denega el dret fonamental a manifestar-se i expressar-se sota l’excusa que hi ha eleccions (on s’és vist, això?); ara que a SOS Racisme li impedeixen –per la via coercitiva judicial i amb preavís d’intervenció policial- fer una batucada en defensa dels nostres (no) ciutadans immigrants. Com s’entén?

Article publicat a www.transversalweb.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Eleccions amb prohibicions
30 oct 2006
Home, es que estem parlant de la mateixa junta electoral que permet que el govern animi a la participació ciutadana a les eleccions amb propaganda que sembla més una lloança al tripartit que altra cosa. De la mateixa junta electoral que fixa les aparicions de les informacions del partits polítics en funció dels diputats que tenen: si no tens diputats no existeixes. De fet, fins i tot els "comemieldas" dels periodistes de TVC s´han passat tota la campanya no signat les editorials en protesta per això. De la mateixa junta electoral que vetlla "para que todo siga igual de mal".

I ja sabeu, concentracions de més de 20 persones es consideren manifestacions i per tant es tan prohibidíssimes... I algú encara hi ha que es pensa que Franco ha mort.

Vinga, l´1 tots a gaudir de la "gran fiesta de la democràcia". Que si tenim sort encara riurem un any o dos amb el tri o bi que governi per tornar a convocar eleccions anticipades.
Re: Eleccions amb prohibicions
30 oct 2006
Una prova fefaent que les eleccions res tenen a veure amb una veritable democràcia és que s'està intentant que la vida real, que la política real, que les manifestacions democràtiques reals, no posin en evidència el simulacre, les votacions, la justificació del poder.
Sindicato Sindicat