Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Oaxaca: infos i convocatories
30 oct 2006
La represio a Oaxaca ha esclatat, tal i com es preveia des de fa dies. De moment les informacions no son molt clares pero ja es parla de 8 morts, 300 desapareguts, 50 detinguts i molts ferits. El brutal operatiu polcial ja porta dos dies funcionant i per el moment han desallotjat el centre de la ciutat. La gent de per alla ens explica que la situacio es molt tragica. Els compas que estan per Chiapas ens deien que la gent esta alerta ja que es possible que les accions de protesta i la repressio s'extengui per diferents estats del sud, com Chiapas o Guerrero. Es important estar atentes.

Es poden seguir les informacions actualitzades a diferents pagines:
http://chiapas.indymedia.org/
http://enlacezapatista.ezln.org.mx/
http://vientos.info/cml/
i enllaços.

A Barcelona ja s'han fet accions de protesta per denunciar aquesta brutal represio i assassinats. El diumenge per la tarda es va fer una concentracio a Canaletes acabant amb una assemblea a la casa de la soli. Aquest mati s'ha ocupat el consulat per unes hores.

PER AVUI:
Per aquesta tarda s'ha convocat a les 19h a una concentracio a canaletes per
anar fent una mani fins a la casa de la soli (c/Vista alegre 15), on es realitzara una assemblea, cap alla les 20h. Alla es decidiran les properes accions que es realitzaran en els dies que venen. No ens podem quedar callats mentre alla estan matant a companys de lluita, amb total impunitat.

A totes aquelles que vulgueu participar us hi esperem.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Oaxaca: infos i convocatories
30 oct 2006
Informeu per a les persones que vivim fora de Barcelona del que es decideixi a l'assemblea.
Gràcies
Sindicato Sindicat