Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
Crida a l’acció urgent des d’Oaxaca
29 oct 2006
CRIDA A L’ACCIÓ URGENT
Prensa en Noticias

28 d’octubre de 2006

Continus vols estan arribant a l’Aeroport de la ciutat d’Oaxaca, centenars d’integrants de la PFP [1] ja es troben a la ciutat, uns quants més segons notícies, es traslladen per la carretera federal de Cuacnopalan.

Fox, com ja havia dit, buscarà donar-li a Oaxaca la mateixa solució que li va donar a Atenco, la mateixa solució que li va donar a Sicartsa, que està tractant de donar-li al EZLN [2]; la repressió i la mort. En lloc de castigar als culpables de les agressions i assassinats del dia d’ahir, envia la PFP per a reprimir al poble d’Oaxaca, en una clara complicitat amb l’assassí de l’Ulisses Ruiz.

Fem la crida a totes les organitzacions solidàries, a tots els fronts, a la societat civil de Mèxic i del món a emprendre mobilitzacions pacífiques contundents amb la finalitat d’evitar aquest bany de sang al que també el Govern Federal de Vicente Fox s’hi ha sumat.

Fem la crida als organismes de drets humans nacionals i internacionals, a la premsa nacional i internacional per al trasllat a la ciutat d’Oaxaca per a constatar els fets violents que està generant el Govern de l’Ulises Ruiz i al qual s’hi ha sumat Vicente Fox i Calderón.

TOT EL PODER AL POBLE

ASSEMBLEA POPULAR DEL POBLE D’OAXACA

[1] Policía Federal Preventiva
[2] Ejército Zapatista de Liberación Nacional

Traduït al català per Àlex Tarradellas, membre de Tlaxcala (www.tlaxcala.es), la xarxa de traductors per la diversitat lingüística. Aquesta traducció és copyleft.

This work is in the public domain
Sindicat