Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : amèrica llatina
Manifestació a Barcelona en contra de la intervenció militar a Oaxaca
29 oct 2006
El dia 29 d'octubre una manifestació ha recorregut els carrers de Barcelona per protestar en contra de la intervenció militar a Oaxaca i recolzar les demandes de l'APPO (Asamblea Popular del Pueblo de Oaxaca) a Mèxic.
mani-Oaxaca1.JPG
Mani-Oaxaca2.JPG
MANIFESTACIÃN EN BARCELONA EN CONTRA DE LA INTERVENCIÃN MILITAR EN OAXACA

En Barcelona en la tarde de hoy se han dado cita más de 200 personas para protestar por la intervención de la PFP en Oaxaca y las tres
muertes acontecidas en la noche del viernes, así como para mostrar su apoyo al pueblo de Oaxaca y a la APPO en sus demandas.
A las 19,00 h. han empezado a llegar personas a la fuente de Canaletas, en lo alto de las Ramblas de Barcelona, y se han situado alrededor de pancartas con los lemas âTod@s somos Oaxacaâ?, âFuera Ulises Ruiz.
Gobierno asesino. Basta de represión en Méxicoâ?, así como otras mantas con frases que recordaban los hechos de Atenco.
Durante algo más de media hora se ha explicado la situación y se ha informado de los hechos al resto de transeuntes que se iban acercando, también se han repartido volantes con información.
Tras la concentración se ha realizado una manifestación por las Ramblas de Barcelona y la calle Hospital, durante esta marcha se han gritado
consignas de apoyo tales como âEl gobierno asesino de maestros y campesinosâ?o âOaxaca escucha, Barcelona está en tu luchaâ?.
La manifestación ha concluido en un local donde ha dado inicio una asamblea para organizarse y coordinar esfuerzos en los próximos días, dada la situación de máxima tensión que se vive en el estado de Oaxaca.


MANIFESTACIÃ A BARCELONA CONTRA LA INTERVENCIÃ MILITAR A OAXACA

A Barcelona a la tarda d'avui s'han donat cita més de 200 persones per protestar per la intervenció de la PFP a Oaxaca i les tres morts que van tenir lloc la nit del divendres, d'igual manera es volia mostrar el recolzament al poble de Oaxaca i a l'APPO en les seves demandes.
A les 19,00h han començat a arribar persones a la font de Canaletes, dalt de les Rambles de Barcelona, i s'han situat al voltant de pancartes
amb els lemes âTod@s somos Oaxacaâ?, âFuera Ulises Ruiz. Gobierno asesino. Basta de represión en Méxicoâ?, així com d'altres amb frases que
recordaven els fets d'Atenco.
Durant més de mig hora s'ha explicat la situació i s'ha informat dels fets a la resta de vianants que s'apropaven, també s'han repartit fulls
volants amb informació.
Després de la concentració s'ha realitzat una manifestació per les Rambles de Barcelona i el carrer Hospital, durant aquesta marxa s'han
cridat consignes de recolzament com âEl gobierno asesino de maestros y campesinosâ? o âOaxaca escucha, Barcelona está en tu luchaâ?.
La manifestació ha acabat a un local on ha començat una assemblea per organitzar-se i coordinar esforços durant els pròxims dies, donada la situació de màxima tensió que es viu a l'Estat de Oaxaca.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació a Barcelona en contra de la intervenció militar a Oaxaca
29 oct 2006
Escolteu en radio appo els greus actes de repressió dels terroristes del PRI-PAN.

http://chiapas.indymedia.org/

Aço es per el WMP (archivo- abrir url);
http://radio.indymedia.org:8000/appo.mp3

Salut i revolució popular!
Sindicat Terrassa