Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Diversos neonazis apallissen a un captaire a Màlaga
29 oct 2006
1886381831818354b8a19797eafbd15e20mars_racism_large.gif
Diversos neonazis apallissen a un captaire a Màlaga



Van apallissar a un indigent i van gravar la pallissa amb un telèfon mòbil. És el que han fet a Màlaga un grup de joves neonazis i amb els caps rapats. En els últims dies, aquestes agressions estan sent freqüents.

Com tots els dies, Damián, un indigent polonès de vint-i-dos anys, estava assegut en aquest banc al costat d'altres dues persones. Sobre les set i mitja de la tarda, uns homes es van acostar a ell i , sense intervenir paraula, van començar a copejar-lo brutalment. Així ho relata un company de la víctima qui assenyala que el jove va rebre cops de puny per tot el cos i sagnava per la boca.

Tot va succeir en tot just uns segons. Els testimonis que passaven per allí no van tenir temps per a retenir als agressors. Comenten que es tractava de quatre homes amb el pèl molt curt que van gravar la pallissa amb un mòbil. Els veïns no s'expliquen l'ocorregut. Diuen que aquests indigents duen gairebé un any en aquesta zona i mai abans havien protagonitzat cap altercat.

En els últims quinze dies, s'han produït a Màlaga cabdal altres dues agressions a captaires, però cap va tenir tanta sort com Damián ja que ambdós van morir. La policia no relaciona, ara com ara, aquest incident amb els anteriors, encara que les investigacions continuen obertes.
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=2809

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat