Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : corrupció i poder : criminalització i repressió : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
CONCENTRACIÓ URGENT aquesta tarda pels fets de Oaxaca
29 oct 2006
En motiu dels fets greus que estan passant a Oaxaca (Mèxic), on avui les forces policials entraran a la ciutat d'Oaxaca, s'ha convocat a una concentració urgent aquesta tarda, a les 19h. a la Font de Canaletes (a les Rambles, <M>Plaça Catalunya).
La situación en Oaxaca es molt dura, la repressió de l'estat porta, fins ara, 13 víctimes i desenes de persones ferides y desaparegudes.

Per fer un seguiment del que esà passant en aquests moments a Oaxaca, Radio Bronka (104.5 F.M) porta des d'aquest matí emitent les ones de Radio Universidad, una de les emisores que les classes populars han ocupat per tal de donar informació a la població d'Oaxaca, ja que des del començament del conflicte, els mitjans oficials han donat una versió gubernamental en tots els casos. A Radio Bronka podem escoltar com estan les coses ara: hi ha un fort desplegament policial en la empresa Coronas, als afores de la ciutat; mentres que la població conscienciada de Oaxaca estan preparant una resposta a l'entrada segura dels policies. Volen que sigui una resposta pacifica, intentant evitar el confrontament directe amb la policia, però també deixan clar que no els entregaran la ciutat.

Per aquest motiu, fem la crida a col.lectius i individualitats per a que es concentrin aquesta tarda a Canaletes, a les 19h., on a més de fer la concentració s'intentarà fer una assamblea oberta i pública per tal que es facin propostes i pensem en noves accions.
PD: Ara mateix a Radio Bronka, estant retransmitint que estan començant a atacar la policia amb bales, estan començant la invasió.

Oaxaca resiste!!
Al pueblo organizado no se le puede derrocar!!

Salut i Revolució.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CONCENTRACIÓ URGENT aquesta tarda pels fets de Oaxaca
29 oct 2006
hoy a las 00:00hrs del 29-10-2006, al estar escuchando la
transmicion de radio appo que se lleva a cabo por :

http://radio.indymedia.org:8000/appo.mp3.m3u

se informa que camionetas con paramilitares, porros y policias
rondan por las calles de oaxaca, tiroteando las barricas, les pedimos
se encuentren atentos para evitar que la barbarie que este gobierno
ha estado desarroyando no pueda seguir creciendo.
Sindicato Sindicat