Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: @rtivisme
cine princesa
28 oct 2006
El portal del angel esta lleno de perros donde vamos,
Hasta la victoria

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cine princesa
28 oct 2006
algu sap algu mes?
Re: cine princesa
28 oct 2006
Si que tota la zones d'acces al portal de l'angel estan fortificades, i que al mateix portal ni ha una linia de periodistes anciosos de noticies impactants.

Per cert sigui qui sigui( convocants o persones que han rallat amb que la mani estava convocada per secretes) que vulgues que no hi anes ningu, us heu sortit amb la vostra cabrons.
Re: cine princesa
28 oct 2006
La proxima vegada feu les coses millor i no amb tant de misteri, que mes que convocar una mani semblava que es convoques un akelarre. Una pressa de pel, això és el que ha estat.

Salut.
Re: cine princesa
28 oct 2006
els perros hi eren per tot arreu. la propera vegada si anem tots a una no ens guanyaran.Estic desabut però amb tota l'anedralina per la propera.
Re: cine princesa
28 oct 2006
Aixo ha estat un muntatge per les eleccions. Si no ha sigut així, tot és massa sospitós...
Re: cine princesa
29 oct 2006
jajajajaa pardillos
Re: cine princesa
29 oct 2006
o sigui...al final no hi va anar nnigu a lhora prevista?
jo hi vaig passar un parell dhores me stard per casualitat i..bff! allò stava ple d gossos, a banda i banda d poratl d langel furgons...¬¬''''

ki havia convocat? d'on havia sortit la idea d la mani?...què confus!

Cal continuar amb la resistència!
els convocants del princesa es disculen
29 oct 2006
Encara que es pugui seguir aprenen de tot això, seria bó tancar el tema de la nostra convocatoria, perque el que preteniem era sumar forces, lluitar per la unitat de tots nosaltres i no dividir als companys i enrareir l’ambient, ens varem equivocar, demanen disculpes.

Ahir es conmemorava el desè aniversari del desallotjament del cine Princesa. No ens van deixar estar als carrers i demostrar la ràbia que seguim tenint cap el sistema d'opressió dominant i que no ens deixa altre sortida que seguir lluitant. Amb aquest comunicat, aquells (pocs) que vàrem convocar-la volem tancar l'episodi aclarint certes coses:

1) Volem dir-vos, a vosaltres companys i companyes, que la mani va estar plantejada des de el principi com una "excusa" per trobar-nos després de mesos sense que a Barcelona hi hagués cap mani important. Important en el sentit de ser convocada per nosaltres en el centre de la ciutat (si que hi han hagut altres als barris), important per conmemorar l'aniversari del desallotjament del cine Princesa (encara que també podria haver estat el del Pati Blau, el Palomar o el de la Hamsa per no dir-ne més cases...) i important per mostrar a la gent, a les forces del ordre i a nosaltres mateixos que seguim aqui, que els anys passarán, ens treurán les cases, els centres socials però que la força que sentim dins no minva.

2) A diferència de com funcionem habitualment , vam decidir mantenir l'anonimat de la convocatòria per raons de seguretat.Vam creure que d'aquesta manera era difícil criminalitzar a ningú. Contemplàvem, com a possibilitat, que algún col.lectiu es fes càrrec de la mani, però partiem de que no calia. L'important era estar allà l'hora i el dia indicat. Reconeixem però que els esdeveniments no s'han donat tal i com pensàvem. El risc de que fos la policia la que montés la mani era real pero no creiem que generés tanta desconfiança aquesta manera de convocar. Per la nostra banda, hem après que aquest funcionament (amb les millors intencions) no ha funcionat i des de aqui volem dir-vos que sentim la gran confusió que s'ha creat aquestes setmanes.

3) Finalment, esperem quedi demostrat que aquesta concentració no va estar convocada per les forces del ordre. El centre estava col.lapsat , secretes, identificacions al metro, helicòpter....van fer evident que ells eren els principals interessats en que això no es dugués endavant. Es la nostra única satisfacció; que l'Hereu, i els quasi doscents mossos, no pogués estar tranquil un dissabte i que aquest dissabte fos justament un dia que per nosaltres valia molt la pena de recordar. Demanem disculpes a tota la gent de la moguda, en especial a la gent que ens va recolçar, que sabia i no va dir noms de convocants, (l'única manera, després de l'expectativa creada de que la policia no criminalitcés als i les organitzadors/res) i a la que va anar, com nosaltres, a Portal de l'Angel el dissabte o que va passejar pels voltants esperant el moment de poder concentrar-se. El dissabte amb tota la gent que ens vam creuar, amb les mirades ens deim "avui no potser, un altre dia será". Això, fins un altre, prometem actuar millor.
Re: cine princesa
29 oct 2006
OHHHH QUE FIASCO! VIVAN LOS MOSSOS! UNA OCUPACIÓN ? OTRA REPRESIÓN!
Re: cine princesa
29 oct 2006
Ultimament dew ni do les manis i la de polis que hi van!

Vaig veure fotos al diari de la mani antifa del 12 de octubre i vaig flipar!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more