Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
error en convocatoria!!!!!
27 oct 2006
la bicicleteada es el sabado 4 de noviembre!!
la bicicleteada anunciada en el Info y Contrainfo es el dia 4 de noviembre, dia que se cumplen los 9 meses de secuestro de Juan. Alex y Rodrigo por el estado.
ABAJO LOS MUROS!
PRESOS A LA KALLE!

PS: VENGAN SOBRE RUEDAS!
PL. UNIVERSIDAD, SABADO 4 DE NOVIEMBRE, 17HS.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: error en convocatoria!!!!!
28 oct 2006
Ni caso este es un troll que trata de confundirnos
Re: error en convocatoria!!!!!
28 oct 2006
l´email no està verificat: al costat de l´email ha de posar: "verificat".

Per tant, si la notícia és bona, la gent que l´ha penjat hauria de verificar l´email.

Sinó es tractarà com una intoxicació
recuperem la confiança
29 oct 2006
Encara que es pugui seguir aprenen de tot això, seria bó tancar el tema de la nostra convocatoria, perque el que preteniem era sumar forces, lluitar per la unitat de tots nosaltres i no dividir als companys i enrareir l’ambient, ens varem equivocar, demanen disculpes.

Ahir es conmemorava el desè aniversari del desallotjament del cine Princesa. No ens van deixar estar als carrers i demostrar la ràbia que seguim tenint cap el sistema d'opressió dominant i que no ens deixa altre sortida que seguir lluitant. Amb aquest comunicat, aquells (pocs) que vàrem convocar-la volem tancar l'episodi aclarint certes coses:

1) Volem dir-vos, a vosaltres companys i companyes, que la mani va estar plantejada des de el principi com una "excusa" per trobar-nos després de mesos sense que a Barcelona hi hagués cap mani important. Important en el sentit de ser convocada per nosaltres en el centre de la ciutat (si que hi han hagut altres als barris), important per conmemorar l'aniversari del desallotjament del cine Princesa (encara que també podria haver estat el del Pati Blau, el Palomar o el de la Hamsa per no dir-ne més cases...) i important per mostrar a la gent, a les forces del ordre i a nosaltres mateixos que seguim aqui, que els anys passarán, ens treurán les cases, els centres socials però que la força que sentim dins no minva.

2) A diferència de com funcionem habitualment , vam decidir mantenir l'anonimat de la convocatòria per raons de seguretat.Vam creure que d'aquesta manera era difícil criminalitzar a ningú. Contemplàvem, com a possibilitat, que algún col.lectiu es fes càrrec de la mani, però partiem de que no calia. L'important era estar allà l'hora i el dia indicat. Reconeixem però que els esdeveniments no s'han donat tal i com pensàvem. El risc de que fos la policia la que montés la mani era real pero no creiem que generés tanta desconfiança aquesta manera de convocar. Per la nostra banda, hem après que aquest funcionament (amb les millors intencions) no ha funcionat i des de aqui volem dir-vos que sentim la gran confusió que s'ha creat aquestes setmanes.

3) Finalment, esperem quedi demostrat que aquesta concentració no va estar convocada per les forces del ordre. El centre estava col.lapsat , secretes, identificacions al metro, helicòpter....van fer evident que ells eren els principals interessats en que això no es dugués endavant. Es la nostra única satisfacció; que l'Hereu, i els quasi doscents mossos, no pogués estar tranquil un dissabte i que aquest dissabte fos justament un dia que per nosaltres valia molt la pena de recordar. Demanem disculpes a tota la gent de la moguda, en especial a la gent que ens va recolçar, que sabia i no va dir noms de convocants, (l'única manera, després de l'expectativa creada de que la policia no criminalitcés als i les organitzadors/res) i a la que va anar, com nosaltres, a Portal de l'Angel el dissabte o que va passejar pels voltants esperant el moment de poder concentrar-se. El dissabte amb tota la gent que ens vam creuar, amb les mirades ens deim "avui no potser, un altre dia será". Això, fins un altre, prometem actuar millor.
Sindicato Sindicat